reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witajcie !!!Przepraszam ze nie po nickach ale jeszcsze musze tu sie rozgoscic ,ale jedna twarzyczka znajoma anula 1989 jak milo Cie tu widziec no prosze prosze jaki ten netowy swiat maly:-D u nas tez mega brzydka pogoda ,13 stopni,i wiatr i deszcz i tak juz od 2 dni, ale jutro juz musimy wyjsc po mleczko i troszke ciuszkow zakupic Nadia dostala od chrzestnego na Dzien dziecka 50zl:) strasznie rosnie ta moja Nadinka, omg :szok:wchodze wlasnie do pokoju bo cos za cicho a tu patrzam nadia rozpakowala pampersy i zadowolona lezy w nich :-D:-DWszystkim mamusiom milej niedzieli !!!

Witam, wybaczcie moją nieobecność ale M ma wolne do jutra więc mało czasu a do tego coś BB mi nie chce działać od kilku dni :baffled: mam nadzieję że uda mi się wkleić tego posta w końcu :tak: wpadnę na spokojnie we wtorek :-)

Teśka rozgaszczaj się :-D;-)Nie ma to jak nurkowanie w pampkach:-D
Beata usprawiedliwiona;-) jesteś:-Dwracaj do nas

U nas wieje ale jest cieplej niż wczoraj normalnie mam 16 stopni:-) może po obiedzie jak nie będzie padać przejdziemy sie z małym żeby w domu się nie kisić.A i pozazdrościłam co po nie którym;-) i też dziś robię ciasto z synkiem:-D robię kruche z jabłuszkami.
A Bartek to dziś ma wyczucie czasu.Ubieramy się do sklepu łapie za klamkę od drzwi a on woła że chce kupę:baffled::-D to co?trzeba było szybko się rozebrać i do łazienki.Dobrze że zachciało mu się jeszcze w domu a nie już w sklepie:szok:

Witam:)
I u nas dzis nieco cieplej:tak:
Ja dzis poszalałam i pospałam do 10 a chłopaki sie sobą zjeli:szok: ale jak wstałam tak dopiero usiadłam bo obiadek trzeba było zrobic, mieszkanko ogarnac, siebie ogarnac, Olo ogarnąć (bo P. z pizamki go nie ptrzebrał) i jeszcze z rozpędu pranie zrobiłam:-)
Zaraz zasiadam jakis film i pranie poprasować puki Olo spi.
Potem moze na spacer pojdziemy:tak:
A na kolacje zrobi dzis nalesniki:-D ja uwielbiam, Olo tez:-D

Teska Olo też lubi taka rozrywkę plus rozkładanie kazdego pampersa:-D
aguska no to miłego pieczenia:-D i sprzatania:-p:-D

A Olo dzis po sniadaniu mnie zaskoczył bo nałozyłam sobie kawałek torcika, wziełam sobie łyzeczke i widze ze Olo tez sobie bierze łyzeczke i pakuje za mna na kanape i do mojego taleza:-) pokroił sobie ładnie i sam sobie jadł galaretke i wrastwe ze smietany (reszty bałam mu sie dawac bo to torcik z surowych jajek) Zazwyczaj nie chce nawet spróbować robionych ciast woli raczej czekolade albo ciasteczka a takich to nie.... hehe

Milego dnia kobitki! Zmykam do tego prania!

Aguska ,Rozyczka no chyba te pampki maja cos w sobie takiego rozrywkowego :-D:-Drozyczko,odpocznij nalezy Ci sie ,nie no ale kusicie nalesniki ,ciasto chyba pakuje sie i przyjezdzam tam do was:-p Asienka ,beatkawysylam dla was pozytywne fluidy u nas tez pogoda 3 dzien nie rozpieszcza ....glodna sie zrobilam przez te Nalesniki ...ide do lodowki:-D:-D

reklama
A my dziś spacerek zaliczyliśmy.Nie daleko nas była dziś imprezka jakaś motoryzacyjna i dodatkowo helikopter latał.Bartek zafascynowany helikopterem oczywiście a jak był nad nami to strasznie głośno było to mały tylko mocniej mnie łapał za ręke ale twardo sie patrzył:-D
teraz mały już w piżamce liczę że jeszcze troche i ładnie zaśnie:-)bo wczoraj to przed 21 dopiero padł:sorry2: ja nie wiem skąd on bierze tyle siły skoro nie śpi w dzień:eek:
Za 3 dni przyjeżdża mój mąż nareszcie!!!!!!!!!!Tylko troche się obawiam że bez kłótni się nie obędzie:dry:Bartuś strasznie za nim tęskni.......

Do góry