reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam ! Jesli mnie jeszcze pamietacie:confused: :confused: :confused:
Nie mam kiedy zajrzec a moze sie zdarzyc ze teraz i dluzsza przerwa bedzie bo za tydzien gdzies tak sie przeprowadzam.....I nie wiem jak z internetem.Beda pewne koszty z przeniesieniem internetu.Choc konsultantka w tp podpowiedziala mi ze ostatnio Telek polska od pierwszego grudnia wprowadza nowy regulamin i jezeli komus nie odpowiada moze napisac wypowiedzenie a oni nie moga miec zadnych roszczen wobec klienta z tego tytulu.Jest to nawet napisane na ostatnim rachunku.Wiec jest szansa ze rozwiaze umowe na telefon i internet i na nowo zaloze internet na nowych warunkach i lepszej ofercie bo tanszy abonament chyba jest.A tak to wszystko ok.W czwartek przyjezdza moja mama z Czech.Nie bede czytac co przez te wszystkie dni klikalyscie bo pewnie jedt tego od groma.Pozdrawiam Was serdecznie i wasze kochane dzieciaczki!!!!:-) :-) :-) :-)

reklama
Cześć Iwonka! Nie przejmuj się. Nie ty jedna nie masz czasu. Coś ostatnio w ogóle mało klikamy. Dzieci chyba z zimowych nudów rogów dostają i szczelnie wypełniają nam całe dnie.

Też chciałabym rozwiązać umowę z TP na Neostradę i przejść gdzie indziej. Mam umowę do końca lutego, ale może w takim układzie będe mogła rozwiązać ją wcześniej. Nie czytałam o tych zmianach, bo wszystkie śmieci które przyszły z rachunkiem wywaliłam do kosza nie czytając.

Magda31 ja tez wszystko wyrzucilam a byl tam wlasnie caly nowy regulamin ale jest na rachunku tez napisane na ten temat ze wlasnie TP po zmianie regulaminu od 1 grudnia nie ma prawa do zadania odszkodowania od klientow.Tylko czy to nie trzeba te wypowiedzenie zlozyc przed pierwszym grudnia? Moze trzeba zadzwonic do info na 9393 i sie dowiedziec.Dobranoc!Zmykam spac!

czesc dziewczyny
:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: nie mialam neta-ale myslalam o was;-)
tyle naklikalyscie ze nienadazam to znaczy przeczytalam,ale niepamietam dokladnie co ktora napisala pamietam tyle;
Shady ciesze sie ze odchudzanie idzie pelna para:tak:
ojej ten rotawirus jest straszny
Aga gratulacje dla synusia:happy:
Noelia a nastepnym razem poprosze,zeby golebiem mi przeslac kawalek takiej pizzy;-)
pisalyscie cos o sosie grzybowym,tego jeszcze niedawalam malemu.........ale frytki oczywiscie ze juz jadl i bardzo mu smakowaly bo teraz jak widzi to sie trzesie az za nimi
i oczywiscie dziekujemy za komplementy dla synusia
u nas zabkow nie widac i ich nie ma ----choc maly jeszce gorzej zaczol wszystko grysc a slina to mu po brodzie cieknie:-D
a i dostalismy stale skierowanie do arelgologa.....choc po moim dziecku nie widac ze alergik dopuki mu mleka nie zmienie:baffled:
ale sie rozpisalam:szok:

a i zaauwazylam ze na dole pod sowaczkami w prawym rogu ja mam edytuj ,a wy nie ......a w lewym wy macie zolta i czerwona karteczke a ja niemam-- czemu tak????

ej no!! dziewczyny pobudka,ja wiem ze pogoda jest tylko do spania i ciemno za oknem.....ale bezprzesady:-p
moje dziecko poszlo wczoraj spac o 22.30 tak szalal ....a teraz odsypia jak ja moge posiedziec i poklikac to nikogo niema,a dzis caly dzionek mnie nie bedzie bo jade do mamusi usiade dopiero wieczorkiem o ole maly zasnie wczesniej:happy:

Hej:-)
Brenda - ostatnio ja zawsze byłam pierwsza, a tu proszę...:-D;-). Co do przycisku Edytuj, to możesz poprawiać tylko swój post. Twój mały nieźle wczoraj poszalał:-D:szok:.
Karoliny nie ma, więc dałam małemu trochę jej zabawek i jest spokój;-), ale pewnie niedługo będę musiała go położyć, bo wcześnie wstaje, to potem musi odespać.
Kurcze, jak słyszę o tej Halembie, to mi się wszystkiego odechciewa:-(. Tyle rodzin właśnie przeżywa dramat, a my się głupotami przejmujemy......

Czesc dziewczyny, ja tez juz na nozkach, a maly tak sie zmeczyl zabawa na swojej macie, ze mi usnal.:tak: :-) Nie bede go przenosic do lozeczka,niech sobie tak spi.
Brenda nic dziwnego, ze malemu tak fryteczki smakuja, a komu nie!:tak: :-D
Moj maly upodobal sobie pilota do tv i chce caly czas przy nim majstrowac. Jak widzi, ze trzymam go w reku i przelaczam na inny program, to az sie trzesie i wyciaga raczki, by mu go dac do zabawy:tak: :laugh2: Chyba musze mu kupic takiego pilota telewizyjnego do zabawy, bo tylko patrzec jak ten bedzie zepsuty.:tak:

A właśnie, że są takie dzieciaki, którym frytki nie smakują, żywym przykładem jest moja córa:tak:. My się objadamy, a ona zje kilka i już nie chce:-p. Dziwne dziecko:-D. Za to codziennie mogłaby jeść jajka na miękko i sadzone.
Pilotem od telewizora właśnie bawił się mój Kubuś, a drugą fajną zabawką był dziś spryskiwacz do kwiatów:tak:. Zresztą wszystko co nowe jest fajne.
Aga - fajnie masz, że Twój mały tak potrafi zasnąć w różnych miejscach, moje dzieciaki jak są zmęczone, zamiast spać, to się nakręcają. Śpią tylko w swoich łóżkach, albo w aucie.

reklama
Moje dziecie tez uwielbia pilota od telewizora:-)

Słyszeliscie o strajku listonoszy...ja własnie czekam na paczke i nie wiem czy nie lezy gdzies na poczcie:confused:

Jade dzis do rodziców do Krakowa wiec nie bedzie mnie kilka dni odezwe sie w poniedziałek

papa:-)

Do góry