reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam ! Jesli mnie jeszcze pamietacie:confused: :confused: :confused:
Nie mam kiedy zajrzec a moze sie zdarzyc ze teraz i dluzsza przerwa bedzie bo za tydzien gdzies tak sie przeprowadzam.....I nie wiem jak z internetem.Beda pewne koszty z przeniesieniem internetu.Choc konsultantka w tp podpowiedziala mi ze ostatnio Telek polska od pierwszego grudnia wprowadza nowy regulamin i jezeli komus nie odpowiada moze napisac wypowiedzenie a oni nie moga miec zadnych roszczen wobec klienta z tego tytulu.Jest to nawet napisane na ostatnim rachunku.Wiec jest szansa ze rozwiaze umowe na telefon i internet i na nowo zaloze internet na nowych warunkach i lepszej ofercie bo tanszy abonament chyba jest.A tak to wszystko ok.W czwartek przyjezdza moja mama z Czech.Nie bede czytac co przez te wszystkie dni klikalyscie bo pewnie jedt tego od groma.Pozdrawiam Was serdecznie i wasze kochane dzieciaczki!!!!:-) :-) :-) :-)

reklama
Cześć Iwonka! Nie przejmuj się. Nie ty jedna nie masz czasu. Coś ostatnio w ogóle mało klikamy. Dzieci chyba z zimowych nudów rogów dostają i szczelnie wypełniają nam całe dnie.

Też chciałabym rozwiązać umowę z TP na Neostradę i przejść gdzie indziej. Mam umowę do końca lutego, ale może w takim układzie będe mogła rozwiązać ją wcześniej. Nie czytałam o tych zmianach, bo wszystkie śmieci które przyszły z rachunkiem wywaliłam do kosza nie czytając.

Magda31 ja tez wszystko wyrzucilam a byl tam wlasnie caly nowy regulamin ale jest na rachunku tez napisane na ten temat ze wlasnie TP po zmianie regulaminu od 1 grudnia nie ma prawa do zadania odszkodowania od klientow.Tylko czy to nie trzeba te wypowiedzenie zlozyc przed pierwszym grudnia? Moze trzeba zadzwonic do info na 9393 i sie dowiedziec.Dobranoc!Zmykam spac!

czesc dziewczyny
:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: nie mialam neta-ale myslalam o was;-)
tyle naklikalyscie ze nienadazam to znaczy przeczytalam,ale niepamietam dokladnie co ktora napisala pamietam tyle;
Shady ciesze sie ze odchudzanie idzie pelna para:tak:
ojej ten rotawirus jest straszny
Aga gratulacje dla synusia:happy:
Noelia a nastepnym razem poprosze,zeby golebiem mi przeslac kawalek takiej pizzy;-)
pisalyscie cos o sosie grzybowym,tego jeszcze niedawalam malemu.........ale frytki oczywiscie ze juz jadl i bardzo mu smakowaly bo teraz jak widzi to sie trzesie az za nimi
i oczywiscie dziekujemy za komplementy dla synusia
u nas zabkow nie widac i ich nie ma ----choc maly jeszce gorzej zaczol wszystko grysc a slina to mu po brodzie cieknie:-D
a i dostalismy stale skierowanie do arelgologa.....choc po moim dziecku nie widac ze alergik dopuki mu mleka nie zmienie:baffled:
ale sie rozpisalam:szok:

a i zaauwazylam ze na dole pod sowaczkami w prawym rogu ja mam edytuj ,a wy nie ......a w lewym wy macie zolta i czerwona karteczke a ja niemam-- czemu tak????

ej no!! dziewczyny pobudka,ja wiem ze pogoda jest tylko do spania i ciemno za oknem.....ale bezprzesady:-p
moje dziecko poszlo wczoraj spac o 22.30 tak szalal ....a teraz odsypia jak ja moge posiedziec i poklikac to nikogo niema,a dzis caly dzionek mnie nie bedzie bo jade do mamusi usiade dopiero wieczorkiem o ole maly zasnie wczesniej:happy:

Hej:-)
Brenda - ostatnio ja zawsze byłam pierwsza, a tu proszę...:-D;-). Co do przycisku Edytuj, to możesz poprawiać tylko swój post. Twój mały nieźle wczoraj poszalał:-D:szok:.
Karoliny nie ma, więc dałam małemu trochę jej zabawek i jest spokój;-), ale pewnie niedługo będę musiała go położyć, bo wcześnie wstaje, to potem musi odespać.
Kurcze, jak słyszę o tej Halembie, to mi się wszystkiego odechciewa:-(. Tyle rodzin właśnie przeżywa dramat, a my się głupotami przejmujemy......

Czesc dziewczyny, ja tez juz na nozkach, a maly tak sie zmeczyl zabawa na swojej macie, ze mi usnal.:tak: :-) Nie bede go przenosic do lozeczka,niech sobie tak spi.
Brenda nic dziwnego, ze malemu tak fryteczki smakuja, a komu nie!:tak: :-D
Moj maly upodobal sobie pilota do tv i chce caly czas przy nim majstrowac. Jak widzi, ze trzymam go w reku i przelaczam na inny program, to az sie trzesie i wyciaga raczki, by mu go dac do zabawy:tak: :laugh2: Chyba musze mu kupic takiego pilota telewizyjnego do zabawy, bo tylko patrzec jak ten bedzie zepsuty.:tak:

A właśnie, że są takie dzieciaki, którym frytki nie smakują, żywym przykładem jest moja córa:tak:. My się objadamy, a ona zje kilka i już nie chce:-p. Dziwne dziecko:-D. Za to codziennie mogłaby jeść jajka na miękko i sadzone.
Pilotem od telewizora właśnie bawił się mój Kubuś, a drugą fajną zabawką był dziś spryskiwacz do kwiatów:tak:. Zresztą wszystko co nowe jest fajne.
Aga - fajnie masz, że Twój mały tak potrafi zasnąć w różnych miejscach, moje dzieciaki jak są zmęczone, zamiast spać, to się nakręcają. Śpią tylko w swoich łóżkach, albo w aucie.

reklama
Moje dziecie tez uwielbia pilota od telewizora:-)

Słyszeliscie o strajku listonoszy...ja własnie czekam na paczke i nie wiem czy nie lezy gdzies na poczcie:confused:

Jade dzis do rodziców do Krakowa wiec nie bedzie mnie kilka dni odezwe sie w poniedziałek

papa:-)

Do góry