reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
My wlaśnie wróciliśmy ze spacerku, całkiem przyjemnie było:tak:. Po drodze widziałam listonosza, jak zasuwa z torbą, więc u nas pracują normalnie;-).
Kunda - super się masz, że rodzice mieszkają w Krakowie. Mam straszny sentyment do tego miasta, studiowaliśmy tam z moim małżonkiem:-). Też bym się przejechała, najlepiej na kilka dni, ale bez dzieciaków;-). Cóż, trzeba będzie jeszcze troszkę poczekać:-D.

O Tak Krakow piekne miasto!:tak: Tez bym sie tam przejechala:-)
Zuzia moj dzidzius rzeczywiscie wszedzie potrafi zasnac jak mu sie spac chce, nie jest chlopak wybredny!:-D :-D

U nas na szczescie nikt nie strajkuje, wiec o dotarcie poczty nie ma co sie martwic.

Moj Eryk nauczyl sie "polraczkowac";-) :tak: Wykombinowal sobie jak sie poruszac do przodu a nie za bardzo napracowac. Otoz robi dwa kroki na kolanach i rzut do przodu, a panele go niosa...!! Normalnie polew mamy:laugh2: :laugh2: :laugh2:

Dzis odwiedziła mnie moja mam a że rzadko to robi to Emilka z wrazenia nie może zasnąc:tak: :-D zjadła już dwa obiady teraz jeszcze pije mleko i jakoś nie moze załapać snu.
kupiłam jej dziś taki magnetofonik i do tego jest mikrofonik i mozna przez niego mówić,Emi najpierw była zdziwiona,ale podoba sie jej:-)

moje siostrzenice dostały taki pod choinke w zeszłym roku i to był najlepszy prezent spośród wszystkich, do tej pory sie nim bawią

a ja musze za chwilunię zmykać robić zupke, póki mała śpi

aga tez gratulujemy synkowi sprytnego sposobu poruszania sie:-D

a co do pilotow, to Maja juz nie dostanie, jednym tak sie bawiła że trochę namieszała, nie mamy tvn2 a polsat jak się włączy to jest na cały regulator :no: a teraz musimy czekać na mojego tatę, który to wszystko ponaprawia

reklama
Hejka mamuski :-)

Czytam coscie naskrobaly tutaj moje drogieDziecko moje nie spi w dzien.Wczoraj tez nie spala.Za to okolo 17 dala takie przdstawienie ze wlosy mi i mojemu mezowi stanely deba.No coz.Dziecko potrafi :-D

Dzis za to wstalo o 10.30.Probowalam ja uspac ale gdzie tam.No coz wieczorem klade ja wczesniej i wieczor mamy z mezusiem dla siebie ;-)

Aga gratulacje dla synusia!!!No to teraz musisz miec oczy dookola glowy ;-)

Uciekam bo maz wraca z pracy za chwilke.Bede wieczorkiem.pa.

Do góry