reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
My wlaśnie wróciliśmy ze spacerku, całkiem przyjemnie było:tak:. Po drodze widziałam listonosza, jak zasuwa z torbą, więc u nas pracują normalnie;-).
Kunda - super się masz, że rodzice mieszkają w Krakowie. Mam straszny sentyment do tego miasta, studiowaliśmy tam z moim małżonkiem:-). Też bym się przejechała, najlepiej na kilka dni, ale bez dzieciaków;-). Cóż, trzeba będzie jeszcze troszkę poczekać:-D.

O Tak Krakow piekne miasto!:tak: Tez bym sie tam przejechala:-)
Zuzia moj dzidzius rzeczywiscie wszedzie potrafi zasnac jak mu sie spac chce, nie jest chlopak wybredny!:-D :-D

U nas na szczescie nikt nie strajkuje, wiec o dotarcie poczty nie ma co sie martwic.

Moj Eryk nauczyl sie "polraczkowac";-) :tak: Wykombinowal sobie jak sie poruszac do przodu a nie za bardzo napracowac. Otoz robi dwa kroki na kolanach i rzut do przodu, a panele go niosa...!! Normalnie polew mamy:laugh2: :laugh2: :laugh2:

Dzis odwiedziła mnie moja mam a że rzadko to robi to Emilka z wrazenia nie może zasnąc:tak: :-D zjadła już dwa obiady teraz jeszcze pije mleko i jakoś nie moze załapać snu.
kupiłam jej dziś taki magnetofonik i do tego jest mikrofonik i mozna przez niego mówić,Emi najpierw była zdziwiona,ale podoba sie jej:-)

moje siostrzenice dostały taki pod choinke w zeszłym roku i to był najlepszy prezent spośród wszystkich, do tej pory sie nim bawią

a ja musze za chwilunię zmykać robić zupke, póki mała śpi

aga tez gratulujemy synkowi sprytnego sposobu poruszania sie:-D

a co do pilotow, to Maja juz nie dostanie, jednym tak sie bawiła że trochę namieszała, nie mamy tvn2 a polsat jak się włączy to jest na cały regulator :no: a teraz musimy czekać na mojego tatę, który to wszystko ponaprawia

reklama
Hejka mamuski :-)

Czytam coscie naskrobaly tutaj moje drogieDziecko moje nie spi w dzien.Wczoraj tez nie spala.Za to okolo 17 dala takie przdstawienie ze wlosy mi i mojemu mezowi stanely deba.No coz.Dziecko potrafi :-D

Dzis za to wstalo o 10.30.Probowalam ja uspac ale gdzie tam.No coz wieczorem klade ja wczesniej i wieczor mamy z mezusiem dla siebie ;-)

Aga gratulacje dla synusia!!!No to teraz musisz miec oczy dookola glowy ;-)

Uciekam bo maz wraca z pracy za chwilke.Bede wieczorkiem.pa.

Do góry