reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wróciliśmy już ze spacerku. Wieje i zimno, a z domku pogoda taka fajna się wydawała. Mały ciągle się o coś obija tą swoją łepetyną, a ja tylko chodzę za nim i sprawdzam, co znowu kombinuje:szok:.
Znowu zaczyna mi się chcieć jeść, ciekawe co zjem:confused:, skoro obiadek wsunęlam już o 11.00:szok:. Mówię Wam, jakaś tragedia ostatnio z tym jedzeniem, ciągle mam ssanie:-D;-):baffled:.
Aga - z tym sosem grzybowym - rewelacja;-):laugh2::laugh2::laugh2::-D:-D:-D. Faceci to mają pomysły:tak:. Brakuje jeszcze zmiksowanego schabowego i frytek:-D.

reklama
cześć

zuzia nie jesteś sama, ja tez ciągle głodna :rolleyes:

my tez juz po spacerku, u nas nawet w miare fajnie na dworze, chociaz jak już bylismy pod domem to troche pokropiło, a teraz standardzik: Maja śpi a ja przed kompem :tak:

u nas chyba też szykują sie nowe ząbki, tylko są objawy (ciągły ślinotok :baffled: budzenie się w nocy, gryzienie wszystkiego co w rączce, nie chce myć ząbków ), a nic nie widac

Ja tez wciaż głodna ale ja tak co roku mam na zimę i już się przyzwyczaiłam zawsze troszke sadełka na zime przybywa a potem na wiosne to zrzucam:tak: ja mam grupę krwi 0+ i osoby z ta grupą krwi moga tak miec ,bo to najstarsza grupa krwi i przodkowie na zime gromadzili tłuszcz i to nam pozostało do czasów dzisiejszych:eek: :tak: :-)

ale wykład :dry: ale interesowaam sie nie dawno co maja jeśc osoby z dana grupa krwi

http://video.interia.pl/obejrzyj,film,32282,sortuj,s,st,dzieci|wszystkie|nazwie;tagach;autorach|popularnosc,pozycja,20,Weso%C5%82a_gromadaczesc tu tez cos ciekawego

obejrzyj,film,32282,sortuj,s,st,dzieci%7Cwszystkie%7Cnazwie;tagach;autorach%7Cpopularnosc,pozycja,20,Weso%C5%82a_gromada

Cześć dziewczyny!
Dopiero usiadłam do kompa, bo cały czas latam jak kot z pęcherzem. Byłyśmy dzisiaj na szczepieniu z Agą. W przychodni wysiedziałam się prawie 2 godziny. Wszystkie dzieci siedziały spokojnie, tylko oczywiście Agnieszka robiła cyrk. Chciała zrywać kalendarz ze ściany, chodzić na czworaka po posadzce, rozwalała wszystkie ulotki i przewracała kartonowe reklamówki leków. Chyba świętą niedługo zostanę.

Noelia każda wytłumaczenie jest dobre, żeby się znowu nażreć. Ja też mam grupę "0". Muszę sobie wmówić, że nie jestem beznadziejna ze swoją słabą wolą, tylko tak mnie natura stworzyła. :-D

reklama
Ja tez ostatnio caly czas o zarciu mysle:szok: kurde a powinnam sie oddchudzic. Kiedys z moja silna wola bylo duzo lepiej, a teraz to wkolko cos podjadam:baffled: To wszystko przez ta jesien, doprowadza mnie do depresji;-) :sick:

Do góry