reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Uf odało mi sie meza z kompa usunąć ,jeny on to potrafi tyle godzin siedzieć że szok ,i że go oczy nie bolą ,mi po godzince zyłki na oku pekaja od kompa:baffled:

Ivonek twoja panna już duża to pewnie już niedługo w ogóle spac nie będzie:no:

reklama
Noelia znam ten bol.Jak moj maz zasiadzie przed komputerem to tak jakby caly swiat dla niego przestawal istniec :eek:
Ale wystarczy ze mu jeczec zaczne i ustepuje mi miejsca :-D Dobry z niego czlowiek :tak: hahaha

Oj wiem wiem, ze niedlugo to spanie w dzien przejdzie do historii...I nie wiem czy sie cieszyc, czy smucic???Bo czasem ja poprostu tych dwoch wolnych godzinek w ciagu dnia potrzebuje.Zeby sobie akumulatory doladowac na dalszy ciag dnia z moja corcia :-)

Dziewczynki zmykam, bo maz dzis w jakims milosnym nastroju :-D hihihihi.Zaraz jakies romansidlo wlaczy.
Buzka.Pa

dziendoberek
a tu co za pustki:baffled:
Aga to faktycznie spyciarz z twojego synka:-)
moj znow wczoraj buszowal do 22:dry: ja chyba przestane go klasc popoludniu to wieczorem zacznie zasypiac wczesniej
a u mnie listonosz tez chodzi:tak: no i znow mamy zastoj w mleku niechce jesc wczoraj na wieczor nie zjadl.....rano tez nie teraz siedzi w chodziku i wsowa biszkopty:eek:

no chociarz ktos sie zjawil
hey Noelia:-)
a tak pozatym to moje dziecko kaszle,ale to od kataru ktory mu splywa:-( a sciagnac sobie niechce dac:no:

my przed 8 wstalismy,

ale kurcze od rana to jest tyle zajęć ze chyba godzina nam schodzi, a sniadanie jeszcze nie zjedzone,

mała wstała z katarem :-( i znów zmartwienie, ale mam nadzieję że gorzej nie będzie

Noelia no ja mu sie niedziwie tym bardziej ze moje dziecko je nutramigen.....a to mleko jest ochydne
jak dawalam mu przez jakis czas nan to potrafil wciagnac 150 ale musielismy wrucic do nutra i najwiecej to zje 120 czasem

reklama
Moja naszczescie mleko pije ,i ogólnie niejadkiem nie jest .

Ale miałam ciężką noc ,głowa nie bolała a konkretnie oko i połowa głowy i do teraz jestem zadżumiona i już trzy tabletki wziełam ,przeważnie do południa mi przechodzi i juz powinno być lepiej.

Ach musze sie wam pochwalic ,że wygrałam tu tą kuchnię kubusia puchatka ,wysłałam sms i wczoraj przysłali mi ze wygrałam ,ale sie ciesze ,bede mieć prezent dla Emi na gwiazdkę:tak: :tak: :-D :-D :-D :-)

Do góry