reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Justa to fajnie Wam się udało z wakacjami :tak: my byśmy chcieli pod namiot pojechać w tym roku :tak: my jak dwa lata temu byliśmy w Kołobrzegu to za nas troje na 5 dni w pokoju trzyosobowym z łazienką zapłaciliśmy nie całe 500zł więc tanio, ale teraz chce jechać gdzieś koło Międzyzdroi i szukam szukam :eek:
Krolcia my tez mieliśmy jechać na dwa tygodnie do Międzyzdroi ale M ma w sierpniu i wrześniu poligon a mieliśmy jechać pod koniec sierpnia, a nawet M urlopu nie chcieli przesunąć :confused2:

No w kuchni czysto, pranie się kręci, mięso w piekarniku, a ja się musiałam ogolić i wykąpać :sorry: ach lenistwo mnie wczoraj wieczorem dopadło i już mi się nie chciało golić :-p jeszcze muszę wejść w ciuchy Kuby bo widzę że połowa ciuchów za mała już będzie :sorry: moje dziecko za szybko rośnie do góry hehe :-)

Wpadam bo mam wolną chwilkę :tak:. Młody mi usnął a ja raczę się wodą truskafffkową :-D:-D
Wyprałam calutki narożnik i czekam aż wyschnie by efekt zobaczyć ;-). Mam nadzieję, że szybko wyschnie bo będę spała na podłodze :sorry:.
No tak dziś imieniny Joanny.
Zobacz załącznik 467874
Wszystkiego najlepszego Wszystkim Joanną, Asią, Asieńką, Joaśką, Asiulką :-).

Justa, dzięki za przypomnienie. Do kalendarza nie zaglądałam jeszcze, smska muszę qmpeli puścić :tak:. Tamten cytat w emocji wrzuciłam :-D.

I ja sie melduję
Wróciliśmy ze spacerku, mały był grzeczny:-)
U nas dziś ciepło ale wieje strasznie i w cieniu to aż chłodno sie robiło
Zaraz małemu postaram się wcisnąć serek i może kanapkę:happy:

A ja dziękuję za życzenia, ale nie mam dziś :p, ale składam innym Asiom życzenia :-)

Zazdroszczę wam wakacji, też bym pojechała gdzieś....najlepiej na dziką plażę gdzie nikogo nie będzie i gdzie będę mogła pokazać się w stroju kąpielowym :p

Tak w ogóle polecam babeczki marchewkowe z dżemem morelowym! Ostatnio zrobiłam i były genialne, nieskromnie się chwaląc :-D

Co ja to chciałam, pytanie, młody mi wstaje sam przy łóżku i pufach, czy powinnam go troszkę stopować?

reklama
Do góry