reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witajcie kochane
Nie działo sie zbyt wiele :-D ale było fajnie nie chcieli mnie do domu puścić w sumie mnie jak mnie ale Bartka chcieli zostawić:-D
Za jakiś czas sie odezwe tylko musze chate ogarnąć i umyć włosy a potem z kawka usiąde;-)

Bry!
Z kawą zasiadam. Wczoraj znów spać nie mogłam, do tego wkurzyły mnie pewne osoby...
Młody mój nie dobry jak diabli, wczoraj odwalił na podwórku popis histerii :no::-( w drodze do domu jak się młody uspokoił wytłumaczyłam mu wszystko i chyba zrozumiał. Zresztą dziś się przekonam ;-).
Aguska, hej! Ogarniaj to co musisz i na relacje czekamy :tak:. Też tęskniałyśmy :-D

fanta a któż to Cię wkurzył co?nie denerwuj sie;-) ja spałam jak dziecko:-Dtaka zmęczona byłam
ja już troche ogarnęłam w domku teraz popijam kawe
mały od rana gada dada i dada
jeszcze troche i z nim wyjde zapłacić rachunek i na małe zakupy to sie chłopak przejdzie chociaż:-)

fanta a któż to Cię wkurzył co?nie denerwuj sie;-) ja spałam jak dziecko:-Dtaka zmęczona byłam
ja już troche ogarnęłam w domku teraz popijam kawe
mały od rana gada dada i dada
jeszcze troche i z nim wyjde zapłacić rachunek i na małe zakupy to sie chłopak przejdzie chociaż:-)
To raczej nie temat na ogólny wątek... Dużo by pisać :tak:.
Bartek rozkręcił się już z mową?

Acha
co do mowy....nadal nie bardzo mu to idzie ale dwa dni temu na grillu zawołał:Dziadzia tój!!!! bo chciał iść z nim do sklepu:-D w szoku byłam ale już więcej tego nie powtórzył.Zaczął mówić na kolory-kolo.. a na płomyk-płom.. a na ogon czasem powie gogon:-D no i małymi kroczkami zaczyna łączyć dwa słowa np ty nie albo tata tam pa(czyli tata tam patrz:-)) ale jakoś za dużo słów to on nie mówi bo nie chce powtarzać
a jak Kubuś?

Witam, ja tylko na chwilę bo mam mega bałagan w domu a dopiero śniadanie jem :tak: pogoda dopisuje więc całe dnie na dworze a wieczorem padam i nie mam jak wejść :sorry: Kuba nadal kaszle coś, mam nadzieję że mu szybko przejdzie bo w poniedziałek chce dać go już do przedszkola :tak: dzisiaj trzeba jechać na zakupy a tak mi się nie chce w taką pogodę kisić w aucie :sorry: szukam coś taniego na wakacje nad morzem żeby chociaż na 3 dni pojechać ale nie mogę nic znaleźć, a jak już jest to sobie za wysokie ceny liczą i chyba będę w kropce :-(

Beata my 2 lata temu na ślepo pojechaliśmy do Władysławowa, nic nie rezerwując. :no:. Znaleźliśmy kemping z przyczepami i za dobę , za naszą 5 płaciliśmy 100 zł . Kemping wyposażony był w kuchnię , łazienkę... a , że pogoda nam dopisała , to mało co przebywaliśmy na kempingu , tylko w gruncie rzeczy gotowałam obiad , myliśmy się po po przyjściu z plaży i spaliśmy . :-p
W tym roku też planujemy jechać, ale tym razem pod namiot i ze swoją butlą gazową, taką turystyczną.
Moje szkraby przyzwyczajone są do łona natury . A my z mężem dość często pod namiotami byliśmy.:tak:
A ty sama z Kubusiem chcesz jechać?:confused: Pensjonaty, czy domki letniskowe to trzeba było w lutym , marcu rezerwować. :tak:

Aga nie bój żaby. Jak Bartusiowi się języczek rozplącze, to nie nadążysz mu odpowiadać na pytania "a dlaczego" , " a po co", " a co to?" ;-)
Fanta tak jak to napisałaś "
Niektórzy muszą poprostu dorosnąć do pewnych rzeczy... inni dostać kopa od życia, a jeszcze inni schować dumę do kieszeni ;) "
. :tak:
Zgadzam się w 100 %. Życie ich nauczy... ;-)

Obiad mi już parkocze na gazie, pranie się pierze.Mąż zabrał Amelkę do parku. Skwar u nas, ale wiaterek powiewa i tak bardzo się go nie odczuwa. :tak:
Myślałam , że dziś środa, a tu już czwartek. :eek: Czas mnie goni, króliki muszę wykończyć. :confused2: Dogotuję obiad i do roboty wracam.

Ja dla oszczedności jezdze na poczatku i na koniec wakacji.
W tym roku tak samo jedziemy, tak po 20 sierpnia!
Marza mi sie Miedzyzdroje, tylko tam mega drogo jest!

reklama
Do góry