reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Melduje sie o poranku;)
Justa dobre pytanie.zapytalam ja co to moze byc ta wysypka czy co to ma to powiedziala ze niewie.Wczesniej przepisala mi allerco i emolium ale zadne z nich niedzialalo;/ona sama w szoku byla ze mu to nie pomaga.wiec na tej podstawie przepisala mu ta masc.ale nie wykupilam jej.moja kuzynka(studiuje medycyne)powiedziala ze mam narazie nie kupowac tej masci a za to jak najwiecej na dworze z nim przybywac(a doktorka mi wczesniej zabronila bo powiedziala ze mu sie to wtedy pogorszy).i posluchalam kuzynki i wczoraj caaaaly dzien bylismy na dworze i po wysypce juz prawie sladu nie ma:tak::-)a i maly spal lepiej w nocy bo juz nie mialo go co swedziec;)

Dobry
Fifi juz nyna :-p
Mieszkanko posprzątane......Piesio też śpi ;-) Mnie boli wszystko po ćwiczeniach aż się boje znowu ćwiczyć ;-)
Dziś jade po południu do mamy.

Jestem!
Mały pobasenikowy Szuwarek spi, wieć jestem i mówie Helloł!
Jutro ide na 4 h kurs pierwszej pomocy, wiec jak złamiecie noge przed kompem to dajcie znac na FB czy BB.

Asienka piękne masz zdjęcie na dole. Mały tryska szczęściem!:tak:

I już po przedszkolnych występach. Oczki zaszkliły mi się nie raz ale dałam radę i się nie rozmazałam:-D. Przedstawienie cudowne:rolleyes2:, zrobione z humorem. Z występu na występ te nasze dzieciaczki coraz więcej mają kwestii mówionych. Ech dorastają, dorastają....

Hejo dziewczynki:-)
tęskniłyście????????????????
bo ja cholernie bardzo:-p;-):-D
od jutra postaram sie być na bieżaco jak tylko ogarnę wszystko:-D
mały jeszcze nie śpi bo wierca mi pod oknem rury od gazu:crazy:i do 22 maja to robić więc czekamy z Bartkiem cierpliwie

reklama
Do góry