reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Aguska, od babci dostałam nasionka malinówek i zasiałam ;-). O dziwo wyrosły :-D. Mam nadzieję, że jak przesadzę każdy do osobnej doniczki to mi nie padną :happy: i coś z nich będzie ;-)

No to gratulacje oby Ci rosły i rosły;-)
Ja sobie obiecałam że za jakiś czas kupie jakiegoś kwiatka i będę wreszcie o niego dbała bo mam jednego dużego o którego w ogóle nie dbam a i tak rośnie:-Dwięc ja lubie takie kwiaty:-D

Podziękowałam ale tak ogólnie, to nie dziękuję :-D. Ja mam fikusa benjaminla, który też rośnie i ładnie się trzyma już 7 lat :tak:. Fiołka alpejskiego białego od dnia ślubu, papryczki miałam ale mi padły, a tak koło nich latałam, normalnie prawie płakała, a co się okazało? Że one jednoroczne były :-D:-D, no i wsio z moich kwiatków. Marzy mi się teraz dzbanecznik, ale teściu obiecał kupić. Za ostatnie ;-). Acha, bo on mi w podziękowaniu kupił kwiatka <nie wiem za co ale w podziękowaniu> i ostatnio jak u teściów byliśmy przed wyjazdem T, to teściowa do mnie ładny kwiatek? A ja na to, no może i ładny ale nie dla mnie :-D <bo ona wie, że ja różu nie lubię :laugh2:> i na to tata z pokoju wyskakuje, niby to oburzony :-D z miną "no wiesz co to miało być dla Ciebie?" :zawstydzona/y: I do teściowej: "Maga weź go oddaj, przemaluj nie wiem listki wyrwij?" Ale mi głupio było. A później jeszcze raz się pytał czy się mi podoba, a ja no to, że mama wie, że różu nie lubię. Wolę być szczera... On tak spojrzał na mnie i pokiwał głową i się pyta to co Ci kupić. To wymyśliłam sobie dzbanecznika. Naczytałam się o nim ostatnio. A kiedyś miałam takiego śmierdzącego kwiata <normalnie kupa łeee> taki brązowy był i wszystkie muchy do niego leciały :-D.

hej mamuśki Fanta ale z Ciebie ogrodniczka;)a wiesz, że dzbanecznik to roślina owadożerna?
Agus witaj tęskniłąm za Twoim bazgroleniem;)
My w tym roku jedziemy do Ustronia M. i byc moze gdzies dalej;)
U mnie w pracy zapiepsz....masakra....juz miałam zadyme z szefem o urlop nie popusciałam mu i uległ;)yeahhh
w łazience coraz większe postępy aż przybiera kształty łazienki i łazienką można to nazwać;)cieszę się bardzo ze bedzie cos po mojemu;)

Byłysmy dziś z Gają u mojej kuzynki ona ma ok 10 bardzooooooooooo długich foliaków Gaja jak wpadła do jednego z jednego końca na deugi pruła jak torpeda ona dziewczyna stworzona jest do życia na wsi!;)Czuła się jak ryba w wodzie;0

Ostatnia edycja:
fanta no wiesz nawet kwiatka różowego nie chcesz:-Dtrzeba było mi wysłać bo ja róż lubie;-):-D
Lena a m kiedy zjeżdża?razem wybierzecie się na wakacje?a jak Gaja zdrowa?

fanta no wiesz nawet kwiatka różowego nie chcesz:-Dtrzeba było mi wysłać bo ja róż lubie;-):-D
Lena a m kiedy zjeżdża?razem wybierzecie się na wakacje?a jak Gaja zdrowa?
może jutro:)chcociaz był tydzien temu ponad na 4 dni wiec mówie ze teraz po co szkoda kasy;)a ja i tak bede w pracy!
Kochana a czy Ty czytałaś mój post do końca? :-D:-D:-D czytałam o niej i się na nią napaliłam :-p
Justa, czekam czekam, mówiłaś o tych listkach właściwych teraz o pomidorach czytam :-D

no czytałam i dlatego mnie zdziwiło ze chcesz takie cos!

reklama
oj Lenka, ten kwiatek lubi klimat tropikalny tak jak ja ;-):-D:-D. Wilgotno i ciepło :-p.
Tak na serio, to ja na parterze mieszkam i jakieś 200m mam do stawu i przez to mam strasznie dużo różnych robali latających :dry:. Póki co dorobiłam się moskitiery u młodego w pokoju a i tak jak przyjdzie co do czego to otwieram to drugie ono :confused2::sorry:.

Do góry