reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej ;aseczki, troszke mnie nie bylo ;)

mam wazna wiadomosc, prosze was nie chodzcie z dzieciaczkami do duzych skupisk ludzi, panuje w Polsce rotawirus i dziecko mojej znajomej wlaczy w szpitalu o zycie, wiec jak nie musicie nie chodzcie

reklama
Hej Shady! Fajno, że jesteś. A co to za cholerny wirus? Aż ciarki po plecach mnie przeszły jak słyszę takie rzeczy.

A tak z innej beczki...jak tam odchudzanie?

Magda to rotawirus, g... ktore moze tak odwodnic, ze moze spowodowac smierc. koszmar. Dziecko mojej znajomej ledwo wyszlo z sepsy teraz walczy z rotawirusem szok :((

Odchudzanie dobrze. Meridia dziala jak zloto, zero niedogodnien, no poza mega suszeniem w gebie, ale z tym radze sobie dobrze. Waga chyba idzie w dol,ale poki co nie sprawdzam, sprawdze po miesiacu brania, ale spodnie z du pska spadaja :)), no i uczucie , ze nie chce ci sie jesc, a slodycze???? nie pamietam kiedy ostatnio jadlam, nie mam na nie wogole ochoty

To super, że odchudzanie idzie bezboleśnie. Jak trochę zjedziesz, to będziesz miała dodatkowy doping. Aż chce się walczyć jak człowiek na spadającą wagę spojrzy.

Co do chorób, to u mnie najgorsze jest to, że Alicja coś może ze szkoły przywlec. Tak najczęściej się to odbywa. No, ale na to już mam niewielki wpływ. Trzeba się tylko modlić, żeby nas te świństwa ominęły.

Witam:-)
Przykra sprawa z tym rotawirusem, to one chyba powodują grypę żołądkową:confused:. Karolinka też była na to chora, chyba jak miała 2 lata i też się bardzo odwodniła, do tego stopnia, że musiałam w nią pchać gastrolit. Wogóle nie miała apetytu, nawet po łyku wody wymiotowała. Po całej tej chorobie strasznie schudła i aż oczy miała zapadnięte:szok::sick:. Brrrr.... Całe szczęście, że szybko jej przeszło i obyło się bez szpitala.
Shady - gratuluję sukcesów w odchudzaniu, tak trzymać:tak:.
Moja połowica też jeszcze na diecie:szok:, ale jego dieta polega głównie na nie piciu piwa i nie jedzeniu pieczywa i ziemniaków. Chciaż czasem jakąś kromeczkę zje;-). Ale brzuch mu rzeczywiście maleje:tak:.

hejki

coś dziewczyny od poniedziałku mało piszecie, ja jak zwykle mam chwilkę, bo mała spi,

mam dzis od rana dobry humorek, bo byłam na ciuchach i kupiłam Mai kilka super fajnych rzeczy :-):happy::happy2::yes::tak:

Hej
jestem na chwilkę bo obiad muszę zrobic ,a dopiero przyjechałyśmy z Emi
Zrobiłam jej dziś wycieczkę autobusową do sąsiedniego miasta :tak: :-D ale była zadowolona że hej:-)

A na ciuchy to tez lubię iść ,i zaraz chyba pójdę Emi teraz śpi to mogę spokojnie poszukać,a obiad będzie w miendzyczsie robić

Straszne z tym ratowirusem ,a ja dzis w biedronce byłam:baffled: :baffled: :-(

reklama
Hej kobietki

Nadrobilam zaleglosci w czytaniu.
Przerazilo mnie to o tym rotawirusie.Jejku biedna dzidzi.Mam nadzieje, ze szybko wyzdrowieje...

Z "kichniecia" malo nie peklam :-D hahahahhahaha.
Julinek spi wiec moge troche popisac.Wczoraj tez sie rozsiadlam wygodnie i zaczelam sie wczuwac w pisanie, a tu slysze, ze moja panna juz sobie wstala.I tyle bylo z pisania.

Ja na ciuchy tez lubie chodzic :) to chyba kazda kobieta lubi.A szczegolnie uwielbiam Julci kupowac.Dziewczyny czy wy tez tak macie, ze sobie niekoniecznie cos kupicie ale dzidzi to mus!!!??

Dzis na obiad robie jajka sadzone z zimniaczkami i buraczkami i surowka jakas...Proste, latwe i pyszne :-)

Do góry