reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Beata przelew doszedl wczoraj wieczorem, kolczyki juz wysłałam.
4 czerwca rozprawa o alimenty..5 P. ma 30 urodziny...Szkoda ...Ale on podono nie obchodzi..25 ja mam 31 :-p

reklama
Ja nie wiem co dziś opętało moją dziadygę małą. Wpierw ząbek, potem samodzielne wstawanie a teraz nauczył się raczkować XD
Jestem siwa a farba odpada mi z włosów XD

Aelreda no to gratuluję nowych umiejętności i to tylu w takim tempie;)heheheh zdolniacha mały;)ja właśnie położyłam małego spać a wcześniej siedziliśmy sobie na tarasie;)on w kojcu sie bawił swoim laptopikiem a mamusia sie wygrzewała w słoneczku;)hehehe :tak:

Witam:)
U nas dzis juz ok
yes2.gif
biegunka ustapiła! Olo jeszcze osłabiony jest, widac.... wyszlismy na plac troche i nie bardzo sie chciał bawic z dziecmi, siedział w piaskownicy i obserwował albo robilismy babki
yes2.gif

Teraz spi biedaczek.

Bidulek ten Twój Oluś...:(pamiętaj żeby dawać mu dużo pić:tak:
mi się junior właśnie budzi bo już słyszę jak sobie tam pogaduje;)hehehe tak więc teraz idę z nim na dół i będzie robił z mamusia obiadek dla tatusia bo za jakiś czas powinien już wrócić z pracy;)

Chłodzi nam się wódeczka w lodówce. Mamy zamiar z mężem wypic po dobrym drinku.
Błyska się i zaczyna grzmieć ostro. Tv nam szlag trafiło! Pewnie przez te wyładowania.

Kurcze, żeby tylko dzieciaki się od tych grzmotów nie pobudziły.

No i chlusnęło!

reklama
Do góry