reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Łoooj dziewczyny. :-D:-D:-D

Wieczorami coś mi się dzieje z BB i nie chce mi się stronka załadować. :wściekła/y:Pewnie to przez wstawianie przez admina nowych ogłoszeń, tam na samej górze.

U nas piękne słoneczko, ciepełko. :tak:

Starszaki w drodze do szkoły, Amelka bajkę ogląda.:tak:

Aga jak Bartuś? Coś mu się wyległo z tej temperatury?
Bodzinko a co to jest ten pokaz PP? :confused:

reklama
Justa pokaz na power point.
Do szoly potrzebuje.
Dobry w ogóle...
U nas super ciepełko, d tego lekki wiaterek. Ekstra pogoda :-)
Tylko ja się czuje jakby przejechał po mnie 100 kg walec!!!

Hej mamusie

Ja się witam z gorącą gorzką herbatą i naręczem tabletek na niestrawność.... Jestem nieprzytomna, obudziłam się po 3 z bólem żołądka i siedziałam do 6. Po 7 Wiktor stwierdził, że sobie pogada, ale nie tak jak normalnie, najgłośniej ze wszystkimi sąsiadami z klatki szczególnie żeby ciocia-babcia 4 piętra wyżej słyszała...ehh...

I TAAAK! Widzę białą kreseczkę lewego ząbka!! W końcu!!!!!!!!!

U nas słonecznie ale widzę takie zachmurzenie, będzie dziś padać, a mówią że burze będą, trza przestudiować mapy meteorologiczne.

Młody ogląda Gdzie jest Nemo i mam nadzieję, że szybko uśnie, bo skorzystam również z tego ja.

Co ja to chciałam......AAAAA! Czy mogę używać jakiejś miękkiej szczoteczko do czyszczenia pazurków. Ciamka mały paluchy i zbierają brudki pod paznokciem.

Aelreda mysle ze mozesz ale to musi byc na tyle miekka szczoteczka zeby go to nie bolalo ale i musi byc na tyle twarda zeby wyszorowala ten brud spod `paznokci.
U nas jest przepiekna słoneczna pogoda;)czyściutkie niebo bez ani jednej chmurki i sloneczko ktore pieknie przygrzewa;Dhehehe
Mój Kuba właśnie oglada bajke na mini mini wiec mam chwile na BB;)hehehe

Hej dziewczynki u mnie n termometrze +27 ale sie cos zbiera chyba bedzie burza na maxa!!!W koncu zamontowali mi w sypialni rolety wybrałam kolor brazowy wytłaczane kwiaty rewelacja fakt, że dałam za nie 300 zł!

reklama
Bodzia ciśnienie wariuje. :tak:
Aga no to dobrze, że nic się nie wykluło. :tak:
Ael ale super! Gratuluje I ząbka. :tak::-)

A ja wreszcie mogę usiąść i napić się w spokoju herbatki. :-)Mężuś pojechał do pracy, obiad już zrobiłam, pranie się kręci.
Ale u nas skwar. :eek:

Do góry