reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Lenko ja mam nadzieję, że dzisiejsza burza nie będzie taka potężna jak ta ostatnio :-) Też u nas taka pogoda na burzę ehh :-) A taka fajna aura na spacer :-)

Justa a ja się wycwaniłam, zrobiłam wielki gar zupy jarzynowej na żeberkach wołowych hihi :-D Mam obiad z głowy na 3 dni, a w niedzielę będzie u nas królik! Muszę tylko pomyśleć jak go inaczej zrobić niż z pieczarkami i śmietaną.

Któraś wie co u Wrublik i As?
Jak któraś ma kontakt z dziewczynami, przekażcie ode mnie że trzymam kciuki:-)

Do mnie w końcu krwawica przyszła, po 50 dniach...

reklama
Aguś buziaki dla was :****

Wiktor w końcu załapał raczkowanie :-)
Poza tym wstał sam za pomocą oparcia od łóżka :-D

Ostatnia edycja:
Aguśka miłego odpoczynku!
Ael nic nie wiem. :no: Królika w markecie kupujesz, sklepie?
Nie straszcie mnie tymi burzami. :baffled:

My po krótkim spacerze. Mały odleciał. Niebo się przeczyściło i znowu robi się skwara. Po drzemce wyjdziemy jeszcze raz jeśli się pogoda utrzyma.
Aguska będziemy tęsknić.
Ael gratki pierwszego ząbka.

Wrublik najprawdopodobniej w poniedziałek wyjdzie. Michaś jest zdrowy, duży, nie mają problemów póki co z karmieniem. Ma pucułowatą buźkę, blond włoski i podobny jest do sióstr. Tyle wysępiłyśmy z Bodzią wieści wczoraj.:tak:

Lenko ja mam nadzieję, że dzisiejsza burza nie będzie taka potężna jak ta ostatnio :-) Też u nas taka pogoda na burzę ehh :-) A taka fajna aura na spacer :-)

Justa a ja się wycwaniłam, zrobiłam wielki gar zupy jarzynowej na żeberkach wołowych hihi :-D Mam obiad z głowy na 3 dni, a w niedzielę będzie u nas królik! Muszę tylko pomyśleć jak go inaczej zrobić niż z pieczarkami i śmietaną.

Któraś wie co u Wrublik i As?
Jak któraś ma kontakt z dziewczynami, przekażcie ode mnie że trzymam kciuki:-)

Do mnie w końcu krwawica przyszła, po 50 dniach...

nie strasz mnie bo ja dzisiaj jestem w pracy do 23;(

Ael nic nie wiem. :no: Królika w markecie kupujesz, sklepie?
Nie straszcie mnie tymi burzami. :baffled:

Królika kupujemy od znajomego P, ma własną hodowlę, sam oprawia królika, także dostajemy już gotową tuszę. A króliki ma w tym roku wielgachne, no i my dajemy 50 zł za sztukę, ale gdzieś ze 2 kilo ma to to.
Burzami nie straszę ale idzie front i będą burze niestety.

Ael gratki pierwszego ząbka.

Wrublik najprawdopodobniej w poniedziałek wyjdzie. Michaś jest zdrowy, duży, nie mają problemów póki co z karmieniem. Ma pucułowatą buźkę, blond włoski i podobny jest do sióstr. Tyle wysępiłyśmy z Bodzią wieści wczoraj.:tak:

Dziękować za gratki i za info o Wrublik :-)
Nie mogę się doczekać aż Wrublik pokażę zdjęcie małego :-)

nie strasz mnie bo ja dzisiaj jestem w pracy do 23;([/B]

Kochana nie straszę, ale ok 19 ma być burza :/

Królika kupujemy od znajomego P, ma własną hodowlę, sam oprawia królika, także dostajemy już gotową tuszę. A króliki ma w tym roku wielgachne, no i my dajemy 50 zł za sztukę, ale gdzieś ze 2 kilo ma to to.
Burzami nie straszę ale idzie front i będą burze niestety.

Dziękować za gratki i za info o Wrublik :-)
Nie mogę się doczekać aż Wrublik pokażę zdjęcie małego :-)

Kochana nie straszę, ale ok 19 ma być burza :/
to musze auto gdzies w dobrym miejscu ustawic oby zabrali prad:)

Ael hurtowe gratki dla Wiktorka.
O jejku jaki mnie dołek zaczyna łapać!!!! Dobrze, że ma kolezanka dzis przyjechać....
Mam dołka bo chciałam kase odłozyc a nie dam rady IDIOTKA!!!

reklama
Justa tort jak zwykle super :-)
Ael gratki ząbka :-) a tort z papmków super :tak:
Bodzinka pokaż pieska :tak: ja bym tak samo zrobiła :tak:

Witam, w końcu usiadłam :tak: posprzątałam sobie całą chałupkę, parnie się suszy, podłogi umyte i obiad zrobiony :tak: M ma dzisiaj wolne i się biedny nudzi w domu hehe :-D Kuba w nocy coś miał lekką gorączkę, dałam mu syrop i przeszło, chyba jakieś chwilowe przejście miał, ale zobaczę jak przyjdzie z przedszkola :tak: jutro planuję pojechać na targ na żary jak będzie pogoda i oby była :tak: a dzisiaj pogoda nawet nawet, ale duszno coś się zrobiło i tylko czekać aż coś nagoni :sorry2:

Do góry