reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

I ja witam z kawką!;-)
As super wieści:-D! Nic tylko cieszyć się maleństwem! Czekamy bardzo na zdjęcia małej. Też zapytowywuję:-p jak z karmieniem, jak Kuba przyjął młodszą siostrę, bo Klaudia zapewne pozytywnie a dla Kuby to teraz już taki namacalny dowód młodszego rodzeństwa ma, to już inaczej, i jakie miała mała wymiary, bo tu niepewne info było.

Ael takie ataki to na tle nerwicowym są. Powinnaś to skontrolować, bo co jak będziecie sami a Ty zemdlejesz?

Aguska, Lena jak dzieciaczki?

reklama
mamy wizyte na 10
nocka nieciekawa mały miał ciągle gorączke a leki nie pomagały:no:
dopiero nad ranem puściło i teraz mały już w miare sie zachowuje ale widać na nim ogromne zmęczenie i zjadł nawet troszke mleka
nie wiem co mu jest ale mam nadzieje że to już mija
później was poczytam jak wróce
buziaki dla was kochane

Witajcie!
wrublik - Jak dzidzia mniej sie rusza to już niebawem. U mnie tak na 2 dni przed porodem zaczał być leniwy i przygotowywał się na ewakuacje!
As - dobrze, że wsio dobrze się skończyło! Czekamy na focie!

Aguska, daj znać jak wrócisz od lekarza :tak:.
Wrublik, to na 10 masz zaplanowaną cesarkę, a ja myślałam, że datę porodu :-D.
Różyczk@, poprawy humoru życzę. Oby spacerek pomógł ;-).

Dobry
As to dobrze, że wszystko się dobrze skończyło.
Ael takie ataki, jak pisze Krolcia to nerwicowe są własnie. Dość często je miewałam. Ale warto to skontrolować.

jestem
lekarka mówiła że tydzień temu mieli pełno dzieci z grypa!!!i dzieciaki gorączkowały po 5 dni!!!mówiła że Bartek mógł od jakiegoś jeszcze złapać nawet na placu zabaw
póki co mam podawać tylko leki przeciwgorączkowe obserwować
w środe mamy iść na kontrole aby sprawdzić czy nic więcej sie nie dzieje
on ma tylko delikatnie czerwone gardło i nic więcej
teraz tatuś z nim leży w pokoju i zasypiaja bo mały ma znowu gorączke

reklama
As to dobrze że się wszystko dobrze skończyło :-) czekamy na fotki :tak:
Aguska zdrówka dla małego, oby mu szybko przeszło :tak:
Ael lepiej idź do lekarza i porób badania :tak:
Wrublik a teraz nie masz już wizyty u gina?

Witam :-) dzisiaj pogoda trochę lepsza niż wczoraj ale nadal zimno :tak: Kuba się bawi z M, a ja usiadłam :tak: musiałam posprzątać bo kurzu było na kilogramy bo ostatnio miałam lenia i nie sprzątałam :-p no ale już czysto, tylko obiadek jakiś muszę wyczarować i wolne :-) może na rower potem z Kubą pójdziemy :tak: miałam zamiar jechać do urzędu pracy się zarejestrować ale coś mi się nie chce, może w środę pojadę jak M będzie po służbie :tak: wczoraj głowa mnie masakrycznie bolała, nawet się schylić nie mogłam :confused2: dzisiaj tylko lekko boli na szczęście, przez tą pogodę :confused2:

Do góry