reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A ja mam męża w domu przez 4 dni! Luksus:-D! To tak zapewne na pocieszenie dwu tygodniowej nieobecności pod koniec maja:confused2:.
Właśnie pojechał po starszaka do przedszkola, to się młody zdziwi he he.

Krolcia to zaszalejesz :-D
Justa no nie myślałam o Tobie, a o Julci, ale mówisz że już rok temu miała, to co Cię tak gania? :p

Bodzia na blogu widać
Wrublik jak sie czujesz?jeszcze kilka dni i będzie smerfuś z wami:-)
Ael też mi sie wydaje że to hormony ale warto to zbadać:tak:;-) może to nic złego ale jednak jakby miało się powtarzać a jesteś sama z Wiktorkiem to trzeba być pod kontrola;-)
Justa ale chyba robisz tylko małe przyjęcie/poczęstunek co?
mały miał znowu gorączke 39,6 ale czopka dałam i już gorączka puściła tylko młody wstał

Aga u nas nie ma zwyczaju zapraszania gości na rocznicę. :no: Ale teściowie tak czy tak na bank przyjadą.:confused2: Więc będę też musiała zaprosić drugich dziadków, nie? Bo powiedzą "o teściów to zaprosiła" . Obiad obowiązkowo , no bo msza o 10:00 , potrwa pewnie z 1,5 h.....:confused2:
Nie zamierzam robić jakiejś większej imprezy. :no:
Rocznica za 2 tyg. :tak:
Strasznie wysoką ma Bartuś tą gorączkę. :eek:
Bodzia widać, widać. Superaśne. :tak:
Wrublik jak to z poniedziałku, kupa roboty. ;-) Ciężko się przestawić na normalne funkcjonowanie jak się miało tyle wolnego. :-p

Justa no ma wysoką i co najgorsze to taką skokowa bo ma niska a nagle w 15 minut skacze mu taka wysoka!!!jednak dziś łatwo spada po czopku pół godziny minęło i zaczęła spadać a wczoraj prawie cała noc miał blisko 39!!!i nawet leki nie chciały zbić temperatury
jakieś cholerstwo go dopadło:crazy: mam nadzieje że już jutro nie będzie gorączkował
ma tak jakby początki katarku tzn furczy mu coś w nosku ale wydzieliny brak:eek:

Wysoka , bo organizm walczy z infekcją. Współczuje ci, pewnie nockę masz zarwaną a i dziś też czuwać musisz.

Powiem Ci że w nocy to mały spał ze mna a m na podłodze bo bałam się że drgawki będzie miał albo że coś się stanie.o 2 jakoś dałam mu lek i on sie obudził i do 3 oglądałam z nim bajki:confused2: na szczęście wtedy gorączka zaczęła spadać i ładnie zasnął już u siebie i spał do 7.Dziś zasnął o 18 z gorączka i o 20 wstał bo puściła no i teraz ogląda bajki nie wiem tylko o której zaśnie:eek:Najgorsze że widzę że tak mizernie wygląda bo nic praktycznie nie je tylko pije (dziś już o wiele więcej)
liczę że jak jutro ugotuje mu zupke to chodź troche zje

reklama
Aguska, mam nadzieję, że nocka dzisiejsza będzie zdecydowanie lepsza.
Justa, aż tak? Coś Ty dziś taka mało piśmienna?
Bodzia, widać na blogu :tak:. Bardzo ładne te Twoje świeczniki :-)
Krolcia, może uda Ci się odpocząć jak małż ma wolne. Albo chociaż się wyśpisz.
Ja zaglądam do Was, bo T czyta młodemu bajkę, później coś sobie zjemy słodkiego i coś się obejrzy i lulu. Trza korzystać póki jest w domu :-D;-).

Do góry