reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
u mnie też popadało chwilę ale teraz to powieje to się zachmurzy to znowu słońce, ale w sumie to i tak dobrze że nie upał - oddycha mi się lepiej

co do imienia mojego maleństwa, to dobrze trzymajcie kciuki by był Michałek :-D lubię 'michałki' cukierki i tak słodkiego chcę mieć syncia, jeśli na usg zaszła pomyłka i będzie dziewczynka to nie mam pojęcia jakie imie bym dała, może Helenka...:-D:laugh2:

Wróblik ja jakbym miałą chłopca to dam mu na imię IWO lub Gajusz;)
Macie wiesci co u AS???
Justa wspołczucia
[*]
Aguśka jak Bartolini???
Asienka u nas skwar był:)
Agula nie pomogę chcoaz mamy dzieci w zblizonym wieku:)

Lenka - Widzę, że lubisz orginalne imiona.
Ja Kochana też. Bardzo podoba mi się imię Gaja, Jaśmina i Zoja.
Dla chłopca Tobiasz i Kajetan

Krolcia to czekamy na zdjęcia :-)
Bodzinka witamy w klubie ja też przed @ i jak bomba bo się poprzestawiał :dry:
Wrublik i jak się dzisiaj czujesz Kochana? Torba spakowana :-)
Agula możliwe że od antybiotyku, ja słyszałam że po agumentinie często występują alergie :tak: mój Kuba kiedyś po tym miał mega biegunkę :dry:

Witam, wpadłam z rana póki mam spokój :tak: M poszedł znowu na służbę, Kuba śpi rozwalony na nowym większym łóżku, a mnie głowa boli od tej pogody :sorry2: wczoraj nawet fajnie było, bo ani za ciepło ani za zimno :tak: ale jak wieczorem przyszły chmury to i burza i deszcz a dzisiaj pochmurno i wieje, ale jak na razie nie pada :tak: i oby nie padało bo chce iść do sklepu po truskawki, sernika na zimno mi się zachciało :-) uciekam zajrzę później a tu coś do uśmiechu z rana :-D Ukryty Polski - MEGA MIX 1,2,3 3w1 [ MaxHumor.pl ] - YouTube

Dobry :-)
Brzuch mnie boli buuu:-(
Ja córci bym dała ( w tej chwili bo to sie zmienia) Maria albo Iga albo oba imiona na raz...Dla chłopców juz imion nie mam ale zawsze by się cos wynalazło :-p

hej hej
Beatko a dzięki czuję się dobrze, torba spakowana na zicher, ale... muszę pamiętać o witaminkach, ładowarce i o czymś tam jeszcze co mam w pojedynczej liczbie a potrzebuję tego na co dzień, reszta leży nawet ułożona tak żeby na początku było to najpotrzebniejsze
oj chmurki się nam zbierają, ale temperatura fajna - 16 stopni ciepła, więc upał się nie zapowiada

reklama
Witam kawowo.;-)
U nas zimno po nocnej ulewie, ale dobrze, potrzebne było takie wytchnienie po tych upałach:tak:.
Dzisiaj znoooowu się wyspałam:-D. Mały też odsypia chyba he he bo pospaliśmy do 8.

Do góry