reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Beatko z ginem już się spotkam w szpitalu :-D w sumie już pojutrze

a u nas wypogodziło się i nawet temperatura podskoczyła, więc pranko się suszy, i dobrze że nie posłuchałam synoptyków, padać to może sobie pod wieczór

jestem
lekarka mówiła że tydzień temu mieli pełno dzieci z grypa!!!i dzieciaki gorączkowały po 5 dni!!!mówiła że Bartek mógł od jakiegoś jeszcze złapać nawet na placu zabaw
póki co mam podawać tylko leki przeciwgorączkowe obserwować
w środe mamy iść na kontrole aby sprawdzić czy nic więcej sie nie dzieje
on ma tylko delikatnie czerwone gardło i nic więcej
teraz tatuś z nim leży w pokoju i zasypiaja bo mały ma znowu gorączke
Kochana zdrówka dużo dla małego i buziak od ciotki i młodego :*.
Wrublik
ja ich jakoś nigdy nie słucham :-D. Nawet chłopa przestałam się słuchać w sprawie pogody. Jak się go pytałam nieraz czy ciepło na dworze, to on zazwyczaj mówi, że ciepło, a ja wtedy marzłam :confused2:, więc jak on mówi że ciepło, to na bank muszę ubrać się cieplej :-p:-D;-).
Beata, u mnie też pogoda nie fajna, kropi i jest pochmurno... :-( taka raczej jesień.
Bodzia, jak Twój humor? Bo mało coś piszesz? Szyjesz coś teraz?

Witam
My po weselu wczoraj dochodziliśmy do siebie:) Super było, chociaż trochę za krótko:)

A dzisiaj znowu pełną parą, Mąż pojechał z Radkiem do alergologa, miał robione testy skórne, na razie na pyłki i trawy i niestety alergia jest duża, na 9 alergenów 6 miał na czerwono, dostał leki, więcej się dowiem jak wrócą bo pojechali jeszcze na zajęcia.
Ja wstawiłam właśnie zapiekankę z ziemniakami do piekarnika, pranie już powieszone, posprzątane, po obiedzie jeszcze jakiś spacer, chociaż pogoda dzisiaj nie rozpieszcza, byleby nie padało.

As-super, że już w domu, teraz możesz być z siebie mega dumna

Fanta mam na warsztacie słonia i żyrafe...Nastrój mi nieco padł, poprawi się po 15 :-p (kasa :-p)
A przez weekend świeczniki tworzyłam :-) Do tego intensywniej mojego prawie eks widywałam bo wolne i dzieci bral i tak nie teges..
Dziś Lolo wrócił do przedszkola :-)
Ooo takie cuda zrobiłam
https://picasaweb.google.com/103966950144547685196/6Maja2012
Częsc dla mamy bo mi zasponsorowała surowe świeczniki (super promocje wypatrzyłam na allegro).
I na urodziny stwierdziłam, że chce coś do decu dla siebie, na co mi zawsze kasy było żal a mi sie marzyło (np. toaletka :-p)

Bodzia, stronka nie chce się otworzyć. Coś tam marudzi że strony nie znaleziono :confused2:. Jak wyglądają te "surowe" świeczniki? Jestem piekielnie ciekawa :-D.
Laila, rzeczywiście dzień roboczy. Będziesz robiła smykowi odczulanie? Koleżanka moja teraz na 3 rzeczy się odczula <na więcej naraz nie można>.
Lecę podsmażyć kurczaczka i młodemu z ryżem zapodać :tak:.
Później postaram się wpaść :-)

Bodzia ja też wchodząc na tę stronke widzę nie znaleziono:eek:
lalila to na sporo rzeczy maluch jest uczulony
mały ładnie pije:-) ale dosłownie nic jeść nie chce:sorry:
u nas pogoda nieciekawa
rano jak szłam z małym do lekarza to padało i było zimno
teraz już nie pada nawet słonko chwile poświeciło ale i tak zimno

Agusia, dobrze, że małemu już lepiej :tak:. U nas pogoda taka jak u Ciebie, słonko było ale się zmyło :-(.
Małż pojechał po coś gdzieś :confused:, jakoś w temacie nie jestem :-p. Wróci obiadek zjemy i do teściów się wyprawimy bo wrócili z tygodniowej majówki.
Udanego dnia. Zajrzę jutro.
Co się dzieje z Justą?

reklama
Do góry