reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Asiulka - gratulacje dzielnego synka!
U nas nieco chłoniej, lecz słonko jeszcze swieci.
Zapowiadają deszcze i chyba będą!
Mam nadzieje, że jutro bedzie ładna pogoda, bo wybieramy się na niedzielny spacerek!

reklama
Witam, my dzisiaj na ślub jedziemy, już prawie gotowi jesteśmy, jeszcze spaghetti dla dzieci robimy żeby babcia miała mniej na głowie i freedom!:):) Rany, tak dawno nie byliśmy nigdzie sami, że denerwuję się prawie jak przed pierwszą randką:D:D

Miłej soboty dziewczyny!

hejka wpadam na króciutko - u mnie na razie cicho bez zmian, maluszek uparł się że mu w brzuszku najlepiej no i dobrze, choć mamusi już bardzo ciężko... :-D ale szczerze mówiąc nie tęskno mi wcale po tak długiej przerwie do nieustającej @, więc może jak nie urodziłam 3-4 to już zaczekam do tego 10 ;-)
pozdrawiam wszystkich i życzę miłej końcówki tego mega maxi weeku majowego :-)

A ja jestem po pogrzebie taty przyjaciółki, i taka jakaś nijaka... :-(Wpadnę do was wieczorkiem. Mile spędzonego czasu Wam na spacerkach życzę.:tak:
Wróblik jak synusiowi dacie na imię?

hey dziewczyny wiem ze to nie na temat ale mam pytanie dotyczace alergii a tam zadko ktos zaglada ... moze mieliscie macie podobny problem moj Niko ma od wczoraj pokrzywke takie krostki jak po oparzeniu pokrzywa ktora znikaja i pojawiaja sie w roznych miejsach na ciele brzuch i plecy narazie nie ale twarz i konczyny ... to zniaka za jakos czas i pojawia sie znowu ... dodam ze maly ma kaszel oskrzelowy i bral antybiotyki Agumentin i klabax bo po tym pierwszym nie pomoga zreszta po drugim tez nie i teraz mamy inhalacje... wysypka od inhalacji odpada bo zaczela sie predzej wczoraj w poludnie a pierwsza inhalacja byla po poludniu ..nic nowego do jedzenia nie wprowadzalam wiec mysle ze to od antybiotyku ... prosze o odpowiedz jesli cos na ten temat wiecie ...dzieki :-)

Wrublik to i jak z tych ciekawskich:-Djakie imię się szykuje?
Lalila udanej imprezy;-)
Agula już ci napisałam na wątku o alergii

a my po spacerku
mały w drodze powrotnej padł:-Dmusiałam go nieść bo nie miał siły iść i przed domem zasnął na rękach:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Asienka pada:szok:?????????? Nie gadaj!!!!!!! U nas jeszcze słońce grzeje! Kurcze to trzeba prania pilnować.

No nieźle się spacerujecie skoro dzieci padają he he:-D

Agula może to być od antybiotyku, chociaż tak dziwnie, że pojawia się i znika... mój mały jak karmiłam i brałam antybiotyk też zareagował wysypką ale na brzuszku tylko.

Lalila zazdroszczę, poszłabym na taką imprezkę....Udanej zabawy!!:tak:

Do góry