reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ael wiem cos na temat burzy w końcu masz do mnie tylko 30 km:)
ja mówię sobie tak pojde spać wczesniej bo mam na 5,30 do pracy poszłam ale do 23,30 nie spałam taka burza w gacie prawie narobiłam kiedy ja sie nigdy burzy nie bałąm a na starosc chyba wszytskiego się boje:)
Pojechałąm do pracy a tam sklep zalany z sufitu kapało kałuze jak na dworze masakra!
Byłam z Gają na kontroli juz jest lepiej przeziebienie i infekcja mija....mam isc z nia do stomatologa bo chyba ma wędzidełko za długie czy wiecie cos na ten temat???Kurde jak ona buzie otworzy nie wyobrazam sobie!

Lena a nie za krótkie??? O za długim nie słyszałam...Za krótkie może utrudniac mówienie. Lolo miał. i nas polityka taka, że podcinają takim maluchom w szpitalu, 3 miesiące się czeka, a zabieg w znieczuleniu miejscowym trwa 5 minut moze...
Ale czasem starcza tylko ćwiczenia logopedyczne, mnie starczyły.

Ael to chyba ta burza co miała być u mnie poszła do Ciebie wczoraj, bo u nas się tak mega chmurzyło i poszło dalej :sorry2: ale z nitrio to miałam polewkę jak napisałaś hehe :-D

Witam wieczorem :tak: wpadłam z kolacją :-) dzisiaj teściu ze szwagrem przywieźli łóżko dla Kuby, w końcu jakaś kanapa i się Kuba wyśpi :tak: szkoda ze mi starego łóżka nie wynieśli na śmietnik i taki ma pokoik zawalony do jutra :sorry2: jutro mam w planach na targ skoczyć na żary jak będzie ładna pogoda :tak: ostatnio coś przytyłam i jestem ciekawa czy się w strój zmieszczę w tym roku :baffled: idę dać Kubie kolację i zobaczę co robi bo coś za cicho siedzi w pokoiku hehe :-) spokojnej nocki życzę, wpadnę jutro ;-)

Hej.
U stomatologa super,Emil był bardzo dzielny,

ręki na całe szczęście nie odgryzł dentystce
165394.gif

To była jego pierwsza wizyta,i poprosiłam panią doktor,
aby dziś nic nie leczyła,tylko zobaczyła,jak się sprawy mają.
Mamy dwa ząbki do leczenia.
Emil otworzył ładnie paszczaka,potem pogadał chwilkę z dentystką.
Wyszedł zadowolony,i mówił że wróci.

Po 16 była burza,lało jak diabli,
my akurat mieliśmy spowiedź przed rocznicą komunii,
poszliśmy jak trochę nacichło,ale i tak zmokliśmy trochę.
Potem koło 17,30 poszłam do koleżanki z pracy,bo się umówiłyśmy,
ona ma synka rok młodszego od Maćka.
Chłopaczyska się wyszaleli,pograli w gry,poskakali trochę.
I przed 21 wróciliśmy dopiero do domu.
Emil padł w locie na poduszkę,a Maciek wykąpał się,i ogląda Odlot.

Ja wzięłam sobie browarka,i zaglądam do Was.

Asiulka to fajnie że był grzeczny u dentysty :tak: Kuba jak kiedyś zobaczył fotel to od razu uciekł hehe :-D

Witam, dzisiaj zapowiadają burze i opady ale jak na razie jest ładnie :-) ja w trakcie malowania, Kuba jeszcze śpi a za godzinkę M powinien przyjść ze służby i pojedziemy na targ, może coś ciekawego się znajdzie :tak: w nocy coś się ludzie kręcili na dworze i co chwilę się budziłam więc niewyspana coś jestem :sorry: ale zaraz zjem śniadanko i wypiję herbatkę to będzie lepiej :tak:

wpadam i ja
Asiulka no to gratulacje dla dzielnego Emilka;-):tak::-)

My dziś śmigamy na długi spacer mamy zamiar wyjść koło 11 bo póki co słonko świeci ale nie jest jakoś bardzo ciepło

Witam!;-)
Z kawką.
Jak dobrze być w domu:-) i wyspać się w swoim łóżku he he.
U nas dziś też ładnie i cieplutko.

Wyjazd w miarę udany, gdyby nie spanie/nie spanie małego w nocy:baffled:. Chyba mu tamten klimat nie służył. Odespałam dziś cały tydzień! Teraz trzeba zrobić pranie po całym tygodniu:baffled: i wracać do rzeczywistości.

reklama
Mówie dzień doberek
U nas sloneczko w nocy padalo więc powietrze rześkie :-)
Ja o 7 zupe gotowałam bo dzieci ida do taty i trzeba im dac obiad przed bo "a co ja im mam dac? ja nie umiem gotować...."
Nie no tata jest od zabierania na lody, kupowania słodyczy a mama ta zła wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
Przed @ jestem takze jak bomba z opóżnionym zapłonem chodze :-p:confused2:

Do góry