reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
hej dziewczynki a ja siedze kompeltuje przepisy na wielkanoc teraz jestem na atapie poszukiwan formy do barana :)moze zna któras godna polecenia?

Witam dziewczyny:)
Rany, ale mnie nie było...wpadam tylko na chwilę bo korzystam gościnnie z neta. Przechodzimy teraz na inną sieć i nie miałam dostępu do internetu. Nie nadrobię chyba już zaległości:) Doczytałam o As i trzymam kciuki żeby jeszcze maleństwo poczekało i o Bodzince- mam nadzieję, że Filipek czuje się lepiej, dużo sił dla dzielnej mamy, ja mam właśnie niedługo wizytę u Pulmonologa z młodszym bo też zaflegmiony chodzi już długo i charczy strasznie, pediatra podejrzewa astmę:(
Pozdrawiam wszystkie mamy, mam nadzieję, że dołączę na stałe już wkrótce:)

Głowa już mi przeszła. Wzięłam 2 apapy i nic nie pomogły, to zaaplikowałam sobie pyralginę w czopku, bo innej nie mam. Grunt, że pomogło.

W czopku pyralgina? :confused: A którędy ty ją zażyłaś? :cool2::-D
Mnie też wczoraj głowa bolała. Pewnie stres spowodowany zniknięciem FB nam się udzielił. ;-)

Dobry masz obiadek. Jaką rybkę zapodajesz?
Zazwyczaj mirunę kupuję, bo ma najmniej glazury i jest dobra. :tak:

Asienka, to ja nie wiem. U mnie działa i nigdy żaden się nie przypałętał. Skanujesz czasem kompa?
No właśnie. :tak: Skanuj co jakiś czas. :tak:

Heloł :-)

Jakieś wieści o As?
Nowych nie mam, tyle co wczoraj pisałam. :tak:

Wszystkiego najlepszego kobietki z okazji naszego święta! :-)

Aga co ci humor padł? U nas też mróz. :tak:

Ostatnia edycja:
Pyralgina w czopku?:confused: kurcze nie słyszałam
justa życie..........
ja pije wreszcie kawke zaraz z małym sie ubieram bo muszę wyjść.
słoneczko mnie zachęca ale temperatura już nie bardzo:dry:

reklama
Do góry