reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Aguska, :-D:-D:-D Ty to masz pomysły ;-).
Asienka, kurczę może wgrajcie sobie antywirusa jak już ładu dojdziecie z komputerami. Polecam Avast'a jest darmowy, później logujesz się na meila i pobierasz aktualizację baz wirusów.
Justa, myślisz, że Amelka poczęstuje e-ciotkę śniadankiem :-D:-D:-D. Normalnie zaraz śniadanie jakieś zjem :confused2:.
No coś Ty?? O nas nie raczyli wspomnieć? :szok:. Powinni docenić nasz lęki :-D:-D:-D:-D
Różyczk@, no to Ci dziewczyny alibi wymyśliły :-D. Ale masz fajnie z tą mamą. Ja już nie mam gdzie za małych ciuchów Kuby trzymać :dry:.
<edit>
Krolcia, zaraz tam zassane :-D. Ja tam mam swoją farmę ;-)

Ostatnia edycja:
krolcia Ja tez dopiero stawiam pierwsze kroki na fb....
No ja też od niedawna.

Też miałam fajnie z mamą i u niej trzymałam wszystko po Mateuszu. :tak:Więcej dzieci nie planuję i w zeszłym roku znalazła się dziewczyna, która niemal wszystko ode mnie odkupiła:-D! Nadal piszemy do siebie i odkładam jej po kolei co chce. Jak się uzbiera na większą paczkę to znowu jej wyślę.:tak:

Krolcia, wdrożysz się w FB ewentualnie popadniesz w kolejne uzależnienie :-D:-D;-). Ja też więcej dzieci nie planuję, więc ciuszki raczej wystawiam na gumtree, a zabawki oddaje teraz kuzynowi, bo mu się córa urodziła.

Uciekam kochane, jakieś śniadanie spałaszować i zażyć jakąś tabletkę, bo głowa coś zaczyna mnie boleć :dry:.
Miłego, spokojnego i udanego dnia!
Zajrzę później :tak:

Ufff uporałam sie:tak: wyszło 4 duze pudła (rozmiarami 56-68, 74-80, i moje ciazowe)!!!!!!! Ja pozyczałam mojej kolezance ubranka bo jej synek jest młodszy o 5 miesiecy od Olka ale mi wreszczie wszystko pooddawała:tak: (tzn te mniejsze, te od 86 jeszcze trzyma:) czesc jest juz u mamy! Ja planuje drugiego bobaska wiec nic nie sprzedaje!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-)
Olo maruda wiec czas sie nim zajac, pojdzie spac i sie obrobie to jeszcze zajze.
fanta a co Cie tak ból głowy złapał?
Miłego dnia!

Aż tak was FB wciągnął, że żadnej nie ma? :-D

U mnie ziemniaczki się dogotowują , zaraz Julka wpadnie do domu i jak zwykle zapyta " co na obiad ?" . A dziś na obiad rybka, ziemniaczki i surówka z pora. A ona " Ryba ? Suuuper! Sałatka bleeeee! Mamo ja nie chce warzyw ". :-D
Czy wasze dzieci są wszystkożerne?
Moja Amelka tak :tak:, za to ze starszakami mam wielki kłopot, głównie o warzywa i owoce chodzi.:confused2: A może to ja źle gotuje. :cool: No ale jak chłop na moim garnuszku przytył sporo i nie narzeka, a wręcz chwali to chyba ok? :rofl2:

My byliśmy na dworzu ale krótko bo mały fochy strzelał a ja coś dziś cierpliwości za bardzo nie mam:eek:
wybrudził sobie spodnie bo przecież kładł sie chodniku:sorry:
dobrze że nie ryczał
teraz gotuje mu zupke-śmieciówke:-D wszystko co miałam z warzyw to wrzuciłam:-D ale on oczywiście by wybrzydzał więc ja mam taki sposób że miksuje na krem i wtedy wcina cała zupke:-D
co do jedzenia to mój ma swoje etapy na dane warzywo danie itp
w sumie jest jeszcze mały więc póki co aż tak nie marudzi:-D bo coś czasem mu przemycę:-D ale np on nie lubi ryżu i kasz jednak np w gołąbkach zje bo nie czuć tego ryżu.
a i nie lubi twarożku:-D nie wiem czemu ale nie lubi i tyle

reklama
Aga a nie obawiasz się, że miksując mu te zupki w domu później w przedszkolu nic nie zje, bo będzie widział warzywa?
Ja też w różny sposób przemycam warzywa. :tak:
Ostatnio pomidory położyłam na pizzy i przykryłam je szczelnie pieczarkami i serem żółtym. Szamali aby im się uszy trzęsły. :-D
Z makaronami, ryżem, kaszami nie ma u nas problemu. :no: Ale warzywa to jeden wielki koszmar. Zjedzą, bo muszą ,ale ile przy tym stękania. :eek:
W hamburgerze z ( nie będę reklamy robić :-p) to nawet sałata im nie przeszkadza.
Uwielbiają fast-foody i chipsy. :crazy:

Do góry