reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam się 8 marca!
U mnie dziś iście wiosennie - 5 :dry: no i śnieg sobie prószy w najlepsze :szok:
Wstałam dziś kilka minut przed 6, bo moja pociecha wołała: kuke i trzeba było na nocnik sadzać, a wiadomo, jak się już rozbudził, to nici ze spania.
No to kochane od życzeń zacznę które znalazłam w necie, a ciężko było nie powiem :tak:

I tam gdzie rośnie palma, i tam gdzie rośnie brzózka,
W każdym zakątku ziemi, gdzie stąpa stopa ludzka,
w ten dzień ósmego marca kobiety wszystkich krajów
łączą się jeszcze mocniej i tak razem śpiewają:
„Nie chcemy więcej wojen!" to krzyk matek olbrzymi.
A spójrz: i twoja matka jest także razem z nimi. (...)
K.I.Gałczyński

Zobacz załącznik 444643
Justa, jak to jak ją żarzyłam? Tak jak się powinno aplikować :tak: :-D.
Aguska, tylko w czopku jest bez recepty, mi na gorączkę 40 stopniową tylko to pomaga, a jak mam taką gorączkę, to wiadomo, że nery :dry:

reklama
Pyralgina w czopku?:confused: kurcze nie słyszałam
justa życie..........
ja pije wreszcie kawke zaraz z małym sie ubieram bo muszę wyjść.
słoneczko mnie zachęca ale temperatura już nie bardzo:dry:
Aguśka ty mój dziubasku kochany. Będzie dobrze, zobaczysz...Zakop dołek, bo chandra niczego nie zmieni.Trzeba się w kupę wziąć i trzymać.
Jakbyś chciała pogadać , napić się kawki w moim towarzystwie, to wiesz gdzie mnie szukać. :tak:

Witam sie i ja:)
Zaczne od zyczen z okazji dnia kobiet WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANE!!!!!!!!
U mnie za oknem rowniez iscie wiosennie... -5 ale słonecznie.:tak:
Olo dalej smarczy.... nie przejdzie mu ten katar czy co.... dzis doszedł mokry kaszel:-( goraczki nie ma na szczescie. MI opryszczke wywaliło juz na pół geby:wściekła/y:
Kurcze mam dylemat bo musze do mamy jechać ale teraz to nie wiem czy to dobry pomysł jak Olo gorzej się rozkłada.... niby goraczki nie ma... i nie wiem co robic...

Justa tez lubie mirune:tak: ale ostatnio skusiłam sie na morszczuka i był pyyyyyszny:tak:
Aguska nie smutaj sie... masz nas:-p

Moje dziecko nauczyło sie ostatnio nowych słow i teraz chodzi i na okragło powtarza: raz dwa trzy ale mu wychodzi cos takiego: "da wa czy" :-D:-D:-D

Cos jeszcze miałam napisac i zapomniałam....

Oj tak zimie mówimy precz! a kysz!!!!!!!!!
wrublik gratuluje 30 tyg ciazy!!!!!!!!!!!! juz tak blisko konca:) kompletujesz torbe do szpitala? co do stanikow spostowych to ja ich nie lubie mam wrazenie ze one spłaszczaja biust (a i tak mam mały hehehe)

różyczko jeszcze nie składam torby, ale w pamięci sprawdzam czego mi jeszcze brak, właśnie wyciągnęłam koszule i szlafrok do szpitala, z myślą by zrobić torbę do przeprania na początku kwietnia

reklama
Widze ze dzis tu bardzo spokojnie...
I ja zmykam- podrzuce smyka do mamy a samo do caerfura skocze bo sa chusteczki nawilzane w promocji. A potem musze jeszcze do kolezanki przewijek odwiezc bo wstyd ze tak długo trzymam....
Trzymajcie sie laski!
Zajze wieczorkiem jak mi P. i Olo pozwola:D

ps Olo jak usłyszał ze do babci jedziemy to w te pedy kurtke nakłada czapke itp:D hehehe

Do góry