reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wrublik, no to zaszalałaś kochana ;-). Fajne są te staniczki, tylko nie wiadomo czy praktyczne. Gratki 30-stego tygodnia. Teraz już z górki :-).
Asienka, w tvn'ie mówili :-D, a wczoraj jak FB miało awarię, to ani słowa o Juście i o mnie nie wspomnieli <dranie;-)>. Pamiętaj, skanowanie komputera to podstawa ;-):tak:.
Różyczk@, nie dajesz Olkowi nic wykrztuśnego? Wiadomo, że jak katar to i kaszel może się przypałętać. Syropek jakiś mu daj i będzie git :tak:. Udanych zakupów :-).
Ja już wcięłam śniadanko, uszykowałam sobie wszytko do prasowania i czekam na wenę :-D. Mały mój ma lenia, jeszcze w piżamie leży w łóżku i bajkę ogląda :shocked2:. Po bajce mam zamiar go pogonić żeby później po południu ze spaniem problemów nie było.

reklama
Witam

znk4rw16k01_4f5616ecc7597.gif

I ja wam kochane kobietki składam życzenia z okazji Dnia Kobiet, byście były piękne, kochały mocno i były zawsze uśmiechnięte :*

sexe034facet.gif

Witajcie laseczki :-) wszystkiego naj naj z okazji naszego święta :-D Kuba ogląda georga i rysuje, M w pracy a ja mam spokój :tak:sprawy załatwione, bynajmniej większość :-) dzisiaj śnieg u nas spadł blleeee :baffled: a wczoraj tak ładnie słoneczko świeciło, oby już więcej śnieg nie spadł :tak: nic mi się nie chce, lenia mam i jeszcze ta pogoda dobijająca :dry: dobrze że sobie posprzątałam wszędzie jak M był w domu teraz więc mam z tym spokój :-) trzeba iść do kuchni obiad wyczarować ale mi się nie chce :sorry2:

witajcie ta godzina a ja już zmęczona przez swojego brzdąca:baffled:
Wróblik czyli jeszcze troche i maleństwo będzie z wami;-) co do tych staników to nie wiem ja to mam wklęsłe więc takich nie noszę:-D ale jako mama karmiąca na lato może by sie sprawdził:confused:
różyczka no właśnie kup mu może jakąś flegaminę czy coś i maść majerankową pod nosek;-)a zęby mu nie idą?

coś miaam jeszcze napisać ale nie pamiętam:zawstydzona/y:

ja akurat o tym lecie pomyślałam, ostatnio najwygodniej mi się karmiło w takich sportowych, a to że spłaszczają trochę biust to mi akurat nie groźne na czas karmienia i tak będą bombki, a przynajmniej w obwodzie za mocno nie będą uciskać tylko dopasuje się do moich rozmiarów
ale mi słoneczko w okno świeci, mogę się podzielić z którąś, ach no i idę wywiesić pranko na to słońce, to mi do wieczora może przeschnie

Fancia - wczoraj byl bajkowy dzien, wiec zadnych zlych informacji czyt. brak FB nie slyszalam!:-):-)

:-D:-D:-D jakich złych Asienka, my z Justa panikę zasiałyśmy tylko :-D;-). Pewnie już zdążyłaś przeczytać na profilu :-p;-).
Wrublik, to nic że spłaszczają. Serio są wygodne? Cycki nie wypadają? Bo ja się jakoś nie mam przekonania do tych staników bez usztywnienia :dry:.
Aguska, skleroza :confused::-D, odpoczywaj :tak:
Beata Ty to masz dobrze, że masz wsio porobione :tak:. Ja też mam mega lenia :dry:. Za to obiad mam gotowy, bo T kupił pyzy i wystarczy wstawić :-p. Jak Kuba zdrowy już?

Fanta ja nosiłam sportowy jak karmiłam piersią Kubę :tak: mi się sprawdziły, wygodnie mi było :-) chociaż też mam małe cycki ale ja się tym akurat wtedy nie martwiłam byle żeby mi wygodnie było :-) no Kuba już zdrowy ale na razie w domu jeszcze siedzi bo w przedszkolu zapalenie płuc panuje a mi się nie uśmiecha siedzieć w szpitalu :dry:
Ależ ja mam lenia :szok: coś na zapał by się przydało :tak: Kuba coś się kręci i po nim widzę że by poszedł spać ale jak go położę to zapewne zaraz będzie jęczeć :sorry2: zaraz trzeba iść obiad zrobić, dzisiaj spaghetti więc szybko się zrobi :-)

Fanta ja właśnie na sportowych najlepiej w ciąży i podczas karmienia cycki miałam chronione, usztywnienia zakładałam tylko na jakieś imprezki, ale takie staniki co są specjalnie niby do karmienia to denerwowały mnie bo nie leżały jak by się chciało i wkładki laktacyjne przesuwały się, a najlepiej mi się sprawdził stanik w takim stylu 838 BEZSZWOWY SPORTOWY BIUSTONOSZ TOP LXL (2181685486) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Beata na lenia najlepsze jest leżenie lub kawka ;-)
gdyby nie było mi aż tak gorąco to bym zrobiła sobie herbatki, a tak pozostaje mi napić się wody....

reklama
Do góry