reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam:)
jejku ale z Was ranne ptaszki:szok: ja na nogach dopiero od 8.... Olo troszke wczesniej wstał, dalej smarczy, P. smarczy a mnie opryszczke wywaliło!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Bodzinka jak tam nocka? Trzymaj sie kochana i pisz jak by co!
Justa dobrze ze u As sie uspokoiło:tak: wiadomo ile ja bede trzymac w szpitalu? Juz do porodu?
Ale zescie temat z rana narzuciły;-) az sie jesc chce.... hehe Choc ja na nic nie bardzo mam ochote bo mi brzusio dokucza od niedzieli:-( Juz wczoraj nic ciezkiego nie jadłam same bułeczki zupki i tyle.... dzis rano kaszka manna na mleku... a dalej boli:-( jakies wrzody sie przypałetały czy co.... :-(

U mnie dzis pogoda nie bardzo- pochmurno cos tam sypie troszke i -6 na termometrze wiec nigdzie sie nie ruszamy.... Wieczorkiem sie wybiore do reala na wieksze zakupy bo mam kupo rabatowy 10% na całe zakupy. A w gazetce z TESCO jest kupon na 5zł na pampersy jak by ktos potrzebował:tak:

U nas Wc słuzy tylko do jednych celów:-p:-p nic tam nie wrzucamy:-p:-p

Różyczk@, oby opryszczka szybko zeszła :tak:. Mi pomaga tylko pasta do zębów :shocked2:. Zdrówka dla Ciebie. Jak wyzdrowiejesz, to zaprosimy Cię do konwersacji o jedzeniu :tak::-D:-D:-D;-).

Ech dziewczyny:-D:-D:-D! Głodnemu...i tak dalej...:-D:-D:-D:-D:-D

Krolcia, wiadomo :-p;-). Oj głodna jestem nie słychanie :-D:-D. Pochwal się po prostu, że masz akrobatyczne zdolności ;-).

Justa, Twój jakoś cytat nie chciał się zacytować :sorry:. Jakie ja mam hobby takie ukryte? Nie mam pojęcia :-). Podpatrzę co mały robi i dam znać co odkryłam :-D

reklama
justa jelitówka nie, przytrułam sie w niedziele czyms (moze mi tesciowa cos dosypała bo akurat była a wszyscy jedlismy to samo a tylko ja umierałam pól nocy) i od niedzieli mnie boli zoładek jak cos zjem, byle co.... moze to wrzody.... eeee do lekarza mnie sie nie chce isc..... jak dłuzej poboli to pojde:tak:

Co nie znaczy ze nie jestem GŁODNA:-p:-p oj głodna jestem niesłychanie!! Ale to chyba tak na wiosne wsaystkie mamy:-p prawda fanta :-p

justa jelitówka nie, przytrułam sie w niedziele czyms (moze mi tesciowa cos dosypała bo akurat była a wszyscy jedlismy to samo a tylko ja umierałam pól nocy) i od niedzieli mnie boli zoładek jak cos zjem, byle co.... moze to wrzody.... eeee do lekarza mnie sie nie chce isc..... jak dłuzej poboli to pojde:tak:
Co nie znaczy ze nie jestem GŁODNA:-p:-p oj głodna jestem niesłychanie!! Ale to chyba tak na wiosne wsaystkie mamy:-p prawda fanta :-p

Róźyczk@, jak taka kochana, to kto ją tam wie co Ci dobrego dała do jedzonka <niby to samo ale nigdy nic nie wiadomo ;-)>.

:-D:-D:-D:-D:-D
ja też widziałam że fb nie ma ale czekałam aż któraś w as sie odezwie:-D:-D:-D

Aguska, no wiesssssssz co! <foch> :-p.
Krolcia, Ty lepiej na fb zajrzyj zobacz co się dzieje :tak:

No właśnie ja nie wiedziałam czemu fb nie ma:-D:-D:-D
umyłam włosy nastawiłam pranie przyszłam na BB no i dziewczyny pisza że już jest:-D:-D:-D
co do opryszczki to współczuje ja miałam ostatnio coś gigantycznego koło ust miałam całą jedna strone spuchnięta wyglądałam jak idź stąd i nie wracaj:-D:-D:-D

fanta oj "kochana" to ona jest... jak kazda tesciowa! Choc ostatnio sie za bardzo nie wtraca w wychowywanie Olka... dziwne....
U mnie fb działa!!!!!!!
Ide do piwnicy zaraz wracam;-)

Hej!
Mi BB wcielo. teraz juz po sniadanku, wiec czas ogarnac siebie, jak i moja dziatwe!
Dzisiaj w planach zakupki.
Maly oglada baje a ja lece do lazienki, ubrac sie w koncu.

reklama
fanta oj "kochana" to ona jest... jak kazda tesciowa! Choc ostatnio sie za bardzo nie wtraca w wychowywanie Olka... dziwne....
U mnie fb działa!!!!!!!
Ide do piwnicy zaraz wracam;-)

Nam już też działa :tak:
<zapraszam Cię do siebie> Paulina Nowocińska | Facebook reszty nie zapraszam :-D:tak::-p

No właśnie ja nie wiedziałam czemu fb nie ma:-D:-D:-D
umyłam włosy nastawiłam pranie przyszłam na BB no i dziewczyny pisza że już jest:-D:-D:-D
co do opryszczki to współczuje ja miałam ostatnio coś gigantycznego koło ust miałam całą jedna strone spuchnięta wyglądałam jak idź stąd i nie wracaj:-D:-D:-D

No właśnie zeszło Ci bo się nie chwalisz nic, a nic :sorry:

Do góry