fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
Witam
jejku ale z Was ranne ptaszki ja na nogach dopiero od 8.... Olo troszke wczesniej wstał, dalej smarczy, P. smarczy a mnie opryszczke wywaliło!!!!!!!!!!!!!
Bodzinka jak tam nocka? Trzymaj sie kochana i pisz jak by co!
Justa dobrze ze u As sie uspokoiło wiadomo ile ja bede trzymac w szpitalu? Juz do porodu?
Ale zescie temat z rana narzuciły;-) az sie jesc chce.... hehe Choc ja na nic nie bardzo mam ochote bo mi brzusio dokucza od niedzieli:-( Juz wczoraj nic ciezkiego nie jadłam same bułeczki zupki i tyle.... dzis rano kaszka manna na mleku... a dalej boli:-( jakies wrzody sie przypałetały czy co.... :-(
U mnie dzis pogoda nie bardzo- pochmurno cos tam sypie troszke i -6 na termometrze wiec nigdzie sie nie ruszamy.... Wieczorkiem sie wybiore do reala na wieksze zakupy bo mam kupo rabatowy 10% na całe zakupy. A w gazetce z TESCO jest kupon na 5zł na pampersy jak by ktos potrzebował
U nas Wc słuzy tylko do jednych celów nic tam nie wrzucamy
Różyczk@, oby opryszczka szybko zeszła . Mi pomaga tylko pasta do zębów . Zdrówka dla Ciebie. Jak wyzdrowiejesz, to zaprosimy Cię do konwersacji o jedzeniu ;-).
Ech dziewczyny! Głodnemu...i tak dalej...
Krolcia, wiadomo ;-). Oj głodna jestem nie słychanie . Pochwal się po prostu, że masz akrobatyczne zdolności ;-).
Justa, Twój jakoś cytat nie chciał się zacytować . Jakie ja mam hobby takie ukryte? Nie mam pojęcia :-). Podpatrzę co mały robi i dam znać co odkryłam