reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Same się wproszą. :-p:-D
Przyjmij od Fanty a ja cię znajdę wśród jej znajomych, nie będę tu na BB się upubliczniać. :-D

Asienka ale ty zabiegana ostatnio jesteś;-)buziak dla Ksawcia
a zeszło:tak:mam tylko mały ślad
różyczka jak chcesz mnie na fb to fanta da ci namiary:-D

No to dałam się wrobić :shocked2::-D:-D:-D:-D. Teraz Was zapoznawać będę <kurczę prawie jak swatka :-D:-D:-D>.
Wpraszać się proszę po kolei, żeby mi znów FB się nie zawiesiło :-D;-).

Asienka, ooo przepraszam dopiero teraz zauważyłam Twój post :-(.
Na zakupki się wybierasz. To wiedz, że promocja w tesco na silana 3l jest <za 18,99>. Ja mam nadzieję, że nie wykupią mi do 10tego bo się bardzo zirytuję :dry:. Udanych zakupów :tak:.
Róźyczk@ wcięło Cię w tej piwnicy czy ziemniaczki przygniotły? :eek: Na ratunek ekipę mamy wysłać czy jak? :-D:-D:-D:-D:-D

Korzystam z malza kompa, ktory chodzi bardzo wolno. Mam tak zainfekowany laptopik, ze net nie dziala nawet. Hmmm zablokowal mi klawiature. Kurde no!

Justa - no wiesz...:-D:-D:-D

Korzystam z malza kompa, ktory chodzi bardzo wolno. Mam tak zainfekowany laptopik, ze net nie dziala nawet. Hmmm zablokowal mi klawiature. Kurde no!

Justa - no wiesz...:-D:-D:-D
Nie wiem. :no::-p:-D:rofl2:
A nie miałaś w laptopie wgranego żadnego antywirusa?
Współczuję. :sorry:

Zrobiłam na śniadanko Amelce kanapki z dżemem truskawkowym i mleko. Trzeci raz przyszła , by nałożyć jej dżemu na kanapkę, bo zlizała a chlebek został. :-D

Jestem:D szczurek nie zaprosił na kawke niestety.... ziemnieki nie przygniotły bo w piwnicy nie trzymam:-p Pudła przyniosłam bo musze posegregowac za małe ciuszki Alka bo sie w szafie nie mieszcza i wywiezc do mamy na strych.
O fb nawet w radoi mowili własnie!

Kurna ale mi dziecie rozrabia.... no nie posiedze na bb... musze go miec na oku non stop! Teraz sobie przystwił krzesło do zlewu i zmywa naczynia!!! ( na sucho na szczescie) Zaraz mu jakies zajecia dam..... i wróce:D

reklama
Do góry