reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Gdybym tak miała stałą pracę, miała gdzie wrócić po urlopie wychowawczym.... a tak , chyba sensu nie ma posyłać na razie Amelii do przedszkola. :-(

Bodzinko
dużo zdrówka dla Fifi. Zastrzyki szybciej niż antybiotyk działają.Trzymam kciuki żeby mu się nie pogorszyło. :tak:

Ale mnie spańsko zmogło. :eek: Właśnie jestem po dżemce 30 minutowej. :eek: Tak jakoś nijako się czuję. :eek:

reklama
Do publicznego raczej sie nie dostanie bo to jest od 3 lat bo mój Bartek nawet jest jeszcze za mały:sorry:a do niepublicznego to na pewno sie dostanie:tak:;-)ale pewnie złóż tu i tu ;-)

Cześć kochane!
Zasiadam z poranną kawką.
Mały mi znów wstał kilka minut po 6 :dry:. I tak mam już 2gi tydzień.
Na termometrze mam -4 ale wychodzi słonko więc jest nadzieja, że będzie ładnie tak jak wczoraj :tak:.

Ale zabawnie sie zrobiło:-D
mój wstał o 6,30 ale ja jeszcze leżałam z nim trochę,a potem Bartek po mnie skakał:sorry:
ja dopiero teraz idę zrobić sobie kawusie
u mnie było -5 ale słoneczko grzeje:tak:

reklama
Do góry