reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ojjj tak. Latem mieć ospę to dopiero koszmar. :tak::baffled:
krolcia , Mati odchoruje teraz jako dziecko i z głowy będzie. :tak: Mógłby jeszcze od razu , przy jednym podejściu Danielek złapać. :sorry:

Czekam na starszaków.:tak: Potem obiad, lekcje i dzień zleci . :cool:

reklama
krolcia no mi sie wydaje że za kilka dni i Danielek będzie miał:sorry:
ja pamiętam że u nas było tak najpierw moi bracia zachorowali moja mama mnie odizolowała do babci na kilka dni
a potem ja zachorowałam z moim tata:sorry:
czyli przez miesiąc szpital by w domu:sorry:

Aga chyba to nie ma różnicy, bo u mnie tylko Julia chorowała. :tak: A tak chciałam żeby i Kacpra i Amelkę złapało. :confused2: Razem przebywali w pokoju, bawili się, jedli i nic. :no:

Nie mam pojęcia od czego. :no: Ale jako przedszkolaki ,starszaki chorowali mi bardzo.:baffled: Łapali wszystkie przeziębienia jak leciało. Tydzień chodzili do przedszkola, 2 tygodnie w domu i tak w kółko. :confused2:
A teraz ... nie pamiętam kiedy coś złapali. :sorry:

reklama
As trzymaj się Kochana i nie daj :tak: trzymam kciuki za Ciebie i Karolinkę &&&&& :tak:
Krolcia zdrówka dla Mateusza :tak:

Witam, pogoda taka sobie, słoneczko świeci ale wiatr strasznie wieje :tak: Kuba coś jęczy i doprowadza mnie do szału, M siedzi i ogląda tv :tak: łóżko przywieźli już stoi złożone :-) obiadek już zrobiony, potem tylko ryż ugotować i gotowe :-) zaraz wyślę M z Kubą do sklepu po coś do obiadu, niech się przewietrzą :tak: a mi się spać chce i chyba zrobię sobie małą kawkę, może mnie pobudzi trochę :tak:

Do góry