reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Moja Emi mówi po naszemu coraz więcej ,duzo też rozumie ,ale jednocześnie zaczeła duzo mówic po swojemu ,wiecie jakie to dziwne i śmieszne jest:-D :-D ,mówi cos do mnie po swojemu ,kiwa przy tym głową ,jakby ze mną na ważny temat dyskutowała :eek: :-D :-D ,normalnie polewka taka ze szok,ostatnio tez więcej się skarży ,jak jest niezadowolona i tez tak po swojemu nadaje jednocześnie płacząc ,strasznie mnie to śmieszy :-) ach te dzieci ,już nie moge sie doczekać ,aż zacznie zadawać pytania:tak:

Dziewczyny ale sie usmalam z waszych postow :-D

Ciesze sie ze Was znalazlam.

Noelia moj maz tez nocke odsypia.Corcia tez tnie komarka, a mamusia szalej na kompiku.Kawka z boku paruje uroczo :-D ahhmmm....Slodkie lenistwo.

Wprawdzie gora prasownia lezy, ale pomyslalam, ze poczekam, az wyschnie to co jeszcze wisi na suszarce, zeby dwa razy nie prasowac hehehe :-)

Noelia mamy corcie w podobyn wieku.I wiem co masz na mysli jesli chodzi o te gadki maluchow.A poza tym moja Julcia mowi jeszcze po angielsku i najlepsze jest gdy oglada bajki i powtarza te angielskie slowa.Akcent ma lepszy niz ja :szok: hehe...

Iwonek fajnie że piszesz z nami,powied jk ci się żyje w UK ,chodzisz tam do pracy.

A dzieciaki ponoć szybko jezyki obce łapią ,to świetna sprawa jest :-) tak wyjechać i samoistnie się dziecko języka uczy:tak:

reklama
Twoja córcia jeszcze ciut i dwa latka będzie obchodzić:-)

narobiłaś apetytu ta kawą ,ja teraz obiad robię ,w miedzyczase tutaj siedzę ,kawusia zaraz będzie a prasować ja niecierpię i prawie tego nie robie:no: :baffled:

Do góry