reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ivonek witaj.
Ale się dziewczyny rozpisałyście. Czytam i czytam, a tu pora spać :-)

Dzisiaj byliśmy skontrolować wagę i zdrówko Łukaszka. Ma trochę szorstką skórkę i będę go smarować jakąś robioną maścią. To podobno od ogrzewania i przez to, że teraz trzeba tyle ubierać.

A mi pękła skóra na kciuku prawej ręki zaraz z brzegu paznokcia. Boli okropnie i nie wiem, co z tym zrobić.

reklama
Tak czytam i czytam Was... I próbuję sobie wyobrazić mojego mężusia pamiętającego o szczepionkach, witaminkach, kremiku itp. :-D :-D :-D
Nie dał by rady. Dzielny facet z niego, ale za dużo rzeczy na raz na głowie to chyba nie dla mężczyzn.

Witam a co tu tak pustki:-) Ja własnie gotuje obiadek, mezus zdycha po wczorajszych imprezach:-) zreszta ja mu do gardełka nie wlewałam:-) i ndal robie za opiekunke:-)

witam
no ja na nozkach od 7.15 ale o 4 mialam pobudke bo dziecku mleczka sie zachcialo:baffled: teraz siedzi w luzeczku i pewnie zaraz zasnie:tak:
moj mezus tez jeszce spi po noce.......ale zaraz go obudze hihi

Oj, niereformowalni Ci tatusiowie. Czasami wydaje się, że dla nich dzieciątko, to taka lalaeczka, która położona sama się pobawi, a my w tym czasie luz na całego. A tu cały dzień trzeba być do dyspozycji małego bobaska. My, niestety, mieszkamy osobno. Myślałam, że stęskniony tatuś bardziej będzię się angażował w zabawy z synkiem. A tu ciągle ta sama piosenka, którą śpiewa i która doprowadza mnie do szału :wściekła/y:

Nie powiem, stara się, pracuje i dojazd do nas to długa sprawa.
W moim przypadku to trochę walka z wiatrakami, bo ta tatuś był wychowany w rodzinie, gdzie mama z językiem na brodzie usługiwała wszystkim. Ja taka nie jestem i mimo, że rzadko się widujemy, potrafię nieźle nakrzyczeć.

Czesc ,
jeszcze działa :-) mam nadzieje że przez święto mi nie idetną ,jak już to w poniedziałek .

Marlenka to masz podobnie jak ja ,moja tesciowa robiła dokładnie tak samo ,nawet rano dzieciom szykowała wszystkie ciuszki jakie maja ubrać nawet jeszcze jak do średniej szkoły chodziły:happy: :baffled: tragedia poprostu ,a teraz chłop mój nie może sie odnaleść ,wciąz mnie pyta co gdzie ma ,a ja mu nato że nie wiem ,pewnie tam gdzie je odłozył ostatnio:no:

hej

ja od rana wkurzona, bo dzis swieto i mój mąz pracował, powiedział że mają pilną robote i idzie na 2 godzinki,a wrócił po 5 :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

mała teraz śpi, on się kąpie, ja klikam, a o 15 jedziemy na urodzinki do mojej siostrzenicy, bo w środe skończyła 5 latek

dziewczyny mój tez nie wie gdzie co jest, ostatnio prosiłam go żeby mi przyniósł czysty ręcznik, to nie wiedział gdzie są,
ale też tak nauczony z domu, bo teściowa już od dawna siedzi w domu i tak usługuje wszystkim, musze jej powiedziec o naszym watku może sie przyłączy, bo jeszcze ma w domu 30 letniego synka i 18 letnią córezckę :-D:-p;-):crazy:

reklama
Do góry