reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Pycha to witaj w klubie ,moja niunia jak tylko widzi gabinet lekarski to w ryk ,i nic nie jest w stanie jej uspokoić ,ale ja się wcale tym nie przejmuje ,chodzi mi że się nie wstydze czy cos ,musi jej to przejsć chyba samo i już ,a jak gabinet byłby pomalowany to może by się uspokoiła,miałaby na czym oko zawiesić:tak: :eek: :tak:

Dziewczyny ,na dniach moga mi internet odciąć ,i nie będzie mnie przez jakiś czas ,więc pamiętajcie o mnie ,jeszcze do was wróce,ciekawe tylko kiedy maja to zamiar zrobić ,i puki co będę pisać :-)

Aga teraz masz przynajmniej spokój ,zero stresu ,który pewnie powróci jak się termin wyników bedzie zbliżał,ale to dopiero za jakiś czas:tak:

reklama
Wiesz co Kunda? Myślę, że to skandal że są pieniądze na renty zdrowotne i leczenie degeneratów z marskością wątroby, a nie ma refundacji bezpiecznych szczepionek dla dzieci. Chory kraj. Nie ma co.

witam
jejciu ja nawet nie wiem ile wazy moje dziecko:szok:
Zuzia i Kunda brawo dla dzieciaczkow
Aga trzymam kciuki za pozytywne oceny
Iwonka i Magda mama nadzieje ze wkoncu wam sie uda odstawic dzieciaczki od cycusiow:tak:
Ivonek witaj w klubie:-)
a u mnie pelno roboty,sprzatanie gotowanie zajmowanie sie malym,a dzis znow zaliczylismy dlugi spacerek bo bylo cieplutko

noelia mam nadzieję że nie na długo ci odetna ten internet ???

u nas w gabinecie lekarskim jest w miarę kolorowo i zabawki są, ale Maja nie lubi byc dotykana przez inne obce osoby,

ja jak bylam ostatnim razem u lekarza z malym....to protestow nie bylo,atrasznie smial sie do doktor i ja zaczepial,jedno co to nie lubi jak mu do gardelka zaglada pztyczkiem a tak to jest oki.....teraz dopiero po roczku na szczepionke to go odrazu zwaze

ja tez zaraz spadam spac, bo boli mnie brzuszek:-( dostalam @,a jutro to wogule bede zdychac,a jeszce troszke gotowania i sprzatania przedemna

DOBRANOC DZIEWCZYNKI:-D

reklama
Do góry