reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

shady dzieki! A ja juz sie nie moge doczekac kiedy moja corka bedzie gadac i to w kolko i najlepiej jak bedzie swojego tatusia zasypywac pytaniami a on tego nie lubi i mi tez mowi ze jestem straszny dziamgot......ale bede wtedy szczesliwa:-) :-) :-)
Zaraz kapiel i usypianko.Ciekawe tylko gdzie.

reklama
Witam drogie mamusie dawno mnie tu nie bylo ale czytam was na bierzaco, a co do mojego chlopa to tak jak Iwonka2006 napisala "duze dziecko" a co do klotni to odpukac bo od trzech miesiecy jest miedzy nami naprawde super a bywaly takie dni ze jak sie pozarlismy to zaraz mowa byla o rozwodzie . No ale na szczescie to juz zanami i oby bylo jak najdluzej tak dobrze

A ja odnioslam sukces.Po kapieli byl cyc jak zawsze i jeszcze jak nie spala to przenioslam dziecko do lozeczka i odrazu byl wielki ryk.Ale znow nie odpuscilam i po 5 minuiach wielkiego placzu podeszlam do lozeczka i przytulilam,placz ustal.polozylam ja na nowo na podusie i odrazu bez protestow usnela.Czyli czas usypiania w lozeczku sie bardzo skrocil.

Iwonka to tak trzymac ,jak się mówi idz za ciosem ,zobaczyłas że ona może sama zasnąc i tego sie stanowczo trzymaj .Będziesz miała więcej czasu dla siebie ,a niunia będzie spokojniejsza , jak już w ten rytm wpadnie ,Trzymamy kciuki :tak:

Syl1982wia ,żadka zaglądasz ,zaglądaj częsciej :tak: :tak:
A wy to już macie większy staż małzenski to może dlatego żadziej sie kłucicie, dotarliście sie lepiej,tak widze po mnie ,że z czasem kłucimy sie rzadziej ,chyba że mój małżonek ,czyt Duże dziecko COS PRZESKROBIE:happy: :dry: :nerd: :no:

bIEDRONKA JA WCHODZĘ PRZEZ PANEL UŻYTKOWNIKA ,I JAK SĄ SUBSKRYPCJE ,TO WCISKAM NA DOLE POKAZ WSZYSTKIE I TAM SĄ WSZYSTKIE WATKI W KTÓRYCH BRAŁAM UDZIAŁ I TAK WCHODZE:tak:

TY TAK NIE MASZ ?

Tak zadko tam zagladam ,ze nawet nie zauważyłam ,że nas już tam nie ma w ogóle niema albumu rodzinnego :no: ,ale przez panel idzie wejść więc wszystko ok,

Mąż nie wytrzymał ,wiedziałam że peknie pierwszy ,i zrobił pierwszy krok zeby było już dobrze:tak: :-D

Iwonka ja tez strasznie czekałam ,kiedy zacznie niunia sama chodzic ,potem było duzo pilnowanie zeby sobie krzywdy nie zrobiła przy tych pierwszych spacerach teraz śmiga jak wiatr:eek: :szok:

Pycha Jak bobo się urodziło, to usłyszałam, że faceci później dojrzewają do ojcostwa. No to kiedy, jak teraz ma 33 lata?.... Swoją drogą, ciekawe, jaką ja będę mamusią.

reklama
Czesc kobitki!!!
ja juz za wami nie nadazam!nie mozna nie zajrzec przez dzien bo sie czlowiek nie doczyta juz o co chodzi;-) :-D :szok: :baffled: no wiec co do facetow to:znacie mojego kube moze?!!!:szok: ON JEST TAKI SAM!!!nie wie gdzie sa reczniki,o workach do smieci to wogole nie wie ze istnieja w domu,a jak prosze zeby podal czysta pieluszke tetrowa to ma wielkie oczy!!!!jakby za kazdym razem robil to pierwszy raz...:baffled: :baffled: :baffled: jak to sie mowi:po co facet ma pamietac o pierdolach skoro od tego ma zone?!no coz...nie komentuje nawet;-) :confused:
weroniczka jakos dzis malutko jadla,w sumie to prawie nic:-( no i poszla szybciutko spac,bo juz o 19.teraz za momencik ja zmusze do zjedzenia przez sen i pojde wziasc prysznic i spac.
co do bycia mamusia,to ja myslalam ze sobie nie poradze,nawet nigdy nie mialam takiego malenstwa na rekach.do tego wszyscy mi mowilii,ze to trudne,ciezkie i wogole zalamka!a tu prosze:radze sobie:-) nic trudnego:-p kocham moje malenkie,krzyczace dzieciatko i nic mi straszne nie jest:-) :-) :-) mysle,ze to sie w sobie po prostu ma.milosc do takiego cudenka wystarczy,...no i cierpliwosc,....no i umiejetnosc nie spania pare dob pod rzad,...no i kasy troche potrzeba....no i...hehe,zartuje:-D jest spox!

pa dziewczyny!milych snow i nieprzekrzyczanej nocki;-) :-D :baffled:

Do góry