Ael ja tam czuję się dobrze chociaż robi się coraz ciężej w sytuacjach zmian pozycji swego ciała... a z tymi ząbkami to niestety masz dopiero początki, ja tam specjalnie nie odwracałam maluśki na plecki, jak chciała spać na brzuszku tak spała, od czasu jak dziecko panuje nad swoją szyjką to nie jest niebezpieczna pozycja do snu, prawda śpiąc na brzuszku nie było opcji na smoczek, więc maluśka jest bezsmoczkowa, myślę przez to jej teraz lżej usypiać samej w łóżeczku.
reklama
Wrublik, mały jak mi nie chce spać to się przekręca z chęcią na brzuszek. On tak niechętnie spał na brzuszku bo zaraz był ryk, ostatnio jak się przemieszcza podczas spania to w końcu ląduje na brzuch. Wczoraj odłożyłam go do łóżeczka by sam zasnął, bo był śpiący. Ale, że nie bardzo mu to zasypianie szło to mi się odwracał. Wikuś położony na nasze łóżko na płasko po prostu się turla, na brzuszek z brzuszka na plecki, z plecków na brzuszek i tak dalej.
Co do brzusia, no kochana no taki ból ciążowy, jakbyśmy mogły lewitować to ciąża byłaby świetna
Co do brzusia, no kochana no taki ból ciążowy, jakbyśmy mogły lewitować to ciąża byłaby świetna
aguska2017
Fanka BB :)
Ael jak małemu spuchły dziąsełka to kup mu żel na ząbkowanie bo to troche trwa te cale wychodzenie
mój kaskader zawsze sie wiercił i z wiekiem było coraz gorzej jak oglądam reklamy jak matka przewija dziecku pieluszke to się śmieje że to aż niemożliwe
mój kochał spać na brzuszku i to ze smokiem
wrublik najcięższy okres przed toba ale dasz rade;-)
mój kaskader zawsze sie wiercił i z wiekiem było coraz gorzej jak oglądam reklamy jak matka przewija dziecku pieluszke to się śmieje że to aż niemożliwe
mój kochał spać na brzuszku i to ze smokiem
wrublik najcięższy okres przed toba ale dasz rade;-)
Aguś tak tak pocieszaj mnie XD też się śmieje z tych reklam, ja nie wiem faszerują te dzieciaki jakimiś uspokajaczami czy jak??
A dziewczyny, jako że siedzicie w domku, to ta akcja może się wam spodobać, Kliknijcie w ten link ShinyBox - Blask kobiecego piękna.
Potem się zarejestrujcie w tym serwisie i polećcie swój link znajomym, bo wystarczy 5ciu by dostać pudełko z kosmetykami próbkami. I tak co miesiąc 5 nowych poleconych i co miesiąc pudełko przysyłają :-)
Jak coś dziękuję za kliknięcia :-)
A dziewczyny, jako że siedzicie w domku, to ta akcja może się wam spodobać, Kliknijcie w ten link ShinyBox - Blask kobiecego piękna.
Potem się zarejestrujcie w tym serwisie i polećcie swój link znajomym, bo wystarczy 5ciu by dostać pudełko z kosmetykami próbkami. I tak co miesiąc 5 nowych poleconych i co miesiąc pudełko przysyłają :-)
Aguska nie pocieszasz! ale sama przecież wiem że lżej nie będzie będzie czas jak będę marzyć o rozpakowaniu się, ale potem przyjdzie czas że będę z nostalgią wspominać kiedy maluszkiem nie trzeba było zajmować się, bo wszystko ma zapewnione ale przede mną piękny czas - wiosna jak urodzę to trochę będzie trwała a potem lato i spacery
Ael szykuj się do tego że przy przewijaniu będziesz musiała gonić za maluchem by pupą (nie zawsze już umytą po kupie) nie wylądował gdzieś na dywanie moja mała uwielbia takie uciekanie, jak tylko odepnę jej pieluchę stara się uciec od niej jak najdalej
Ael szykuj się do tego że przy przewijaniu będziesz musiała gonić za maluchem by pupą (nie zawsze już umytą po kupie) nie wylądował gdzieś na dywanie moja mała uwielbia takie uciekanie, jak tylko odepnę jej pieluchę stara się uciec od niej jak najdalej
aguska2017
wrublik no moje pocieszenie jakoś super nie wyszło ale tak jak piszesz jeszcze troche i maleńswto będzie przy tobie;-)
Ael podobnie jak Wrublik pisze zobaczysz jak co zacznie uciekać z gołym tykiemmój Bartek kiedyś stał w łóżeczku zdjął sobie spodenki rozpiął pieluchę zlapał za siurka i nalał ja tego nie widziałam ale mój m tak
a później to już w ogóle dzieci pomysły maja
Ael podobnie jak Wrublik pisze zobaczysz jak co zacznie uciekać z gołym tykiemmój Bartek kiedyś stał w łóżeczku zdjął sobie spodenki rozpiął pieluchę zlapał za siurka i nalał ja tego nie widziałam ale mój m tak
a później to już w ogóle dzieci pomysły maja
Hej
Ja sie ostatnio nie wykurwowałam i mnie rozkłada..
Ael ja tam nie mam problemów z przewijaniem Ja jestem jak te laski z reklam
Piłka nożna nudaaaaaaa
Mam chłopa dzisiaj w domu więc dzień mam do doopy.
Ja sie ostatnio nie wykurwowałam i mnie rozkłada..
Ael ja tam nie mam problemów z przewijaniem Ja jestem jak te laski z reklam
Piłka nożna nudaaaaaaa
Mam chłopa dzisiaj w domu więc dzień mam do doopy.
aguska2017
u nas sie rozpadało ale za to już 7 stopni;-)
ogarnęlam mieszkanko zaraz jeszcze pranko nastawie i luzy
bo obiad mam z wczoraj;-)
ogarnęlam mieszkanko zaraz jeszcze pranko nastawie i luzy
bo obiad mam z wczoraj;-)
Nie bardzo rozumiem zasady.A dziewczyny, jako że siedzicie w domku, to ta akcja może się wam spodobać, Kliknijcie w ten link ShinyBox - Blask kobiecego piękna.
Zabawa rusza dopiero , gdy Shiny Box zbierze 100.000 użytkowników, którzy polubią stronkę. "
Startujemy już wkrótce, gdy uzbieramy 100.000 użytkowników!"
Jak dla mnie to takie naciąganie i wyzyskiwanie danych osobowych. M. Gesler ma 120.000 użytkowników. By zdobyć taką rzeszę trzeba być osobą medialną .;-)
Wolne sobie wziął? ;-)Mam chłopa dzisiaj w domu więc dzień mam do doopy.
Mój wreszcie wszedł na tryb 8 godzinny.
Kolczyki przyszły.
Ale nie te od ciebie.
Przyszły te , które zamawiałam przez allegro. Wysłane były wczoraj poleconym.
Ugotuje tylko zupkę i też pójdę z Amelką na spacerek , po Julie do szkoły. Co prawda słonka u nas nie ma, ale ciepełko jest.
reklama
Liza
Aelreda kliknełam ;-) a tu moj linka:-) -...- wywalam sie stąd ponoć to płatne te pudeleczka ;]
Z przewijaniem tez jakos sie radzi ;-)
u nas mrzy , straszny dzien jakis denny...
Z przewijaniem tez jakos sie radzi ;-)
u nas mrzy , straszny dzien jakis denny...
Ostatnia edycja:
Podziel się: