reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witaj Ivonek:tak: :-) :happy: :cool2:
zuzia1 To sie maz ucieszy:-) A ta ksiazke chyba gdzies mam ale nie moge ja znalezc:no: A moze jej nie mam.....:-(
A ja ugotowalam grochowke dla swojego.A tak mam ochote sama ja zjesc bo wyszla taka dobra.Ale chyba nie powinnam:confused:

Czesc wam kochane po dluzszej przerwie. Jestem wykonczona, miala trzy dni pod rzad egzaminy specjalistyczne, a wyniki mam dopiero za 3 miesiace. Ale ciesze sie juz, ze jestem po i koniec stresu. Teraz moge sobie odpoczac.:tak:

Ivonek fajno, że jesteś u nas!

Katarzyna w czasie EKG Aga siedziała dosyć spokojnie, bo u mnie na kolanach. Lekarz zakłada takie gumowe pasy na nogi, ręcę i klatkę piersiową i do nich podpina kabelki. Ogólnie nie było najgorzej.

Iwonka a jak w nocy z łóżeczkiem? Śpicie? Ja zabieram Agę w środku nocy do siebie, bo boję się że się rozbudzi na amen i będzie szalała. Jednak powoli muszę próbować odkładać ją z powrotem. Ale i tak nie jest źle, bo u nas ląduje ok 1.00.

Kunda gratulacje dla Maciusia!:-)

Magda31 Staram sie ja odkladac do lozeczka w nocy ale i tak sie co rusz budzi i spi ze mna i tak samo jak jej zaraz nie wezme do siebie jak sie obudzi to tez odechciewa jej sie spac tak jak dzis i od 4 rano do 6 rano nie bylo spania....Mysle ze dopoki bedzie karmiona piersia to tak nie stety bedzie.Bo jak tylko te dziecko sie przebudza to odrazu mysli o cycu i dlatego sa takie problemy...

Iwonka myślę dokładnie tak jak ty. Kiedy odstawiasz? Karmisz w dzień? Ja do tej pory karmiłam przed południową drzemką, ale teraz Aga zasypia lulana na rękach bez cyca. Postęp!

Magda31 Jeszcze karmie w dzien(i to jest dla mnie wygoda bo jak widze ze trze oczy to raz dwa cyca i dziecka nie ma ) i wiem ze chcac skonczyc karmienie trzeba stopniowo zakanczac po kolei karmienie dzienne.
A jak wracasz z pracy to nie chce cyca?

Iwonka jak wracam z pracy to Aga nie chce już cyca. Jest już po spaniu, a tylko do tego są jej potrzebne. Pewnie, że karmienie jest wygodne, ale takim sposobem nigdy nie uda się nam wycofać.:baffled:

reklama
Iwonka my jestesmzydo tylu ze szczepieniami teraz Macius bedzie mial szczepienie to ktore ma sie w 6 miesicu a kupuje bo powinien miec szczepionke acelularna a nie mam sil wyklocac sie z NFZ aby ja dali

Oj Macio tez nie lubi byc wazony, moze dlatego ze nie chce lezec na wadze:-)

Do góry