reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

krolcia - ale kicha z ta gazownia!!! nie da sie tego jakos "zareklamowac" ? ewidentnie ktos dal ciala.. && zeby z pismem poszlo zybko i sprawnie, wiem jakie sa spoldzielnie - sama toczylam boj o podjazd dla wozkow na schodach przed klatka!!!!!!!! masakra do tej pory walcze zeby sie nie zabic na BLASZANYM podjezdzie stromym jak nie wiem.. :confused2::confused2::confused2:

reklama
Bry!
Chłop u dentysty więc wpadam do Was z kawką
yes2.gif
.
Justa, kliknięte na 5
biggrin.gif
biggrin.gif
masz 12% puki co. Można co dziennie klikać czy tylko raz?
U mnie nic nowego. W domu bałagan, dziury w ścianach już załatane. Teraz znów malowanie...
Zima się kończy, mimo iż całą nockę sypał śnieg, dziś już prawie 0 śladów
laugh.gif
. Byle by do wiosny
yes2.gif
wink2.gif

Dzieńdoberek.
Bodzinko Ty stara? :eek: W naszym wieku jak się wstaje z łóżka i nic nie boli, to znaczy , że umarłaś. :-D
Fanta , tylko raz można. :tak:
Dziękuję ślicznie za głosiki i namawiam tych , którzy jeszcze nie oddali na kliknięcie 5 w ankiecie pod kapelutkami. :tak: :sorry: Anna Moja Pasja Rękodzieło: Wyzwanie Kapelusz -prace konkursowe!!! Ale niektóre kapelusze cudne, nie? :rolleyes2:
krolcia ja nie wiem , nie znam się... Ale oni nie powinni tych plomb za darmo założyć? Przecież to w ich interesie jest, by użytkownik nie kradł gazu. :sorry:

U nas też prószy śnieżek. :tak:
Szarlotka wstawiona do piekarnika, czas na kawę, bo chyba ciśnienie spada. :tak:

Justa kliknięte na 5 :-)
Krolcia pewnie że się odwołuj, co za debile :no: ale najlepiej będzie jak poszukasz jakiś dowód papier że byli dwa lata temu :tak: bo oni to są cwani :sorry: u nas też w grudniu już gwarancja się skończyła :sorry:
Bodzinka zdrówka :tak:

Witam, wpadłam tylko się przywitać :-) faworki wczoraj nawet dobre wyszły ale za to pączka nie zjadłam ani jednego więc będzie trzeba dzisiaj nadrobić hehe :-) a nich idzie w tyłek a co mi tam :-D zaraz Kuba zje i jedziemy do teściów na obiad :tak: jakby co zajrzę wieczorem albo jutro :-)

hej;)
Nie bylo mnie ponad tydz modemu nie naprawili tylko kazali kupic nowy za 140zl na szczescie kolega nam pozyczyl bo mial 2;-)niedlugo lece z malym do lekarza bo kaszel ma dosc dlugo i placze przy jedzeniu lapie glodny butelkie pije jakby wieki nie jadl a po chwili wyrzuca z placzem, boje sie ze to gardlo:-(postaram sie nadrobic gdy wroce;-)

Anula to zdróweczka dla Bartka i napisz co tam lekarz powiedział
a co tu takie pustki?
Bartek maluje farbkami już jest cały brudny:baffled: a co tam ma przynajmniej dzieciak radoche:-D

reklama
Jestem, maly ma czerwone gardlo przez co nie chcial jesc,dostal hascosept gdybym przyszla po weekendzie pewnie skonczyloby sie na antybiotyku. W sumie nic dziwnego, Ł chory 2 tyg i w koncu malego dopadlo tylko ja sie trzymam;-)a wazy juz 9330;-)gdy opiera sie na rekach potrafi juz stanac na nogach;-)

Do góry