reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

O jojoj bidulko. Oby się z tego nic nie wykluło. :no:
Tyle się ostatnio słyszało o porwaniach dzieci, że wcale się nie dziwię, że nie jest ci do śmiechu. :no:
Ankieta znajduje się tuz pod zdjęciami. :tak:
Zrobiono takie głosowanie, bo było pełno fałszywych głosowań przez anonimów. :tak: A tak sprawiedliwie każdy może oddać tylko jeden głos. :tak::-)

reklama
JUSTA prowadzisz kobieto.Ja też kliknęłam.
Wlazłam pod kocyk jak się barwy zaczęły,
i nie obejrzałam,usnęłam wstałam dopiero z 10 minut temu:angry:
Żebym tylko usnąć mogła,bo inaczej się przekręcę.

Justa kliknięte
bodzinka wierzę że byłaś z strachu ja też bym była
Moja koleżanka rok temu też jak była z bratankiem na sankach w parku ciągnęła go przez śnieg i tak nagle zrobiło jej sie lekko a mały leżał twarza w śniegu i chichotał:-D i też kawaek przeszła bez niego więc takie rzeczy sie zdarzaja;-) dlatego jak najbardziej jestem za sankami pchaczami:tak:
m wyszedł mały wcina kanapke a ja popijam kawusie

Dzieńdoberek :-)
Bodzinka – no ladnie się musiałaś najesc strachu!! Ja to bym chyba zawalu dostala.. u nas jeszcze sezon przedsankowy ale chyba będzie trzeba mieć dziecie bardzo na oku ;-)
Justa – kliknęłam ;-) – masz konkurenta :/

Ja wstawilam już pranie dzieciowe, zaraz „oporządzę” ;-) reszte domu , tylko dopije kawusie i mam nadzieje ze uspie malego bo zrzedzi i zrzedzi …….

Hejka,
A ja mam nerrrrrwa od samego rana!:wściekła/y:
Przyleźli z gazowni. Okazało sie, ze jak dwa lata temu usuwana była usterka to plomb debile nie założyli!(wtedy blok był na gwarancji i za wszystko musiał płacić ten kto budował) A teraz założą k...a na mój koszt!!!!!!!!!!!!:angry::crazy::wściekła/y:

Krolcia walcem ich:angry::angry:A u mnie się jednak choroba wykluła i kuje dalej a jutro na urodzinki do psiapsiółki jade, sama ....Ech..A miało byc tak fajnie..

witam się idę nastawić kawkę do wczorajszych pączków, ale jeszcze postanowiłam się przywitać z wami
Bodzia najważniejsze że Fifi cały
Krolcia a nie chcesz wziąć rachunek od gazowni i napisać pisemko do tych co to musieli wcześniej to zrobić, nawet jak nic to Ci nie da, to będziesz miała możliwość spróbować odzyskać kasę

reklama
A wiecie w ogóle ile wynosi koszt założenia takiej plomby? Bo szukałam w necie i żadnych konkretnych informacji odnośnie kosztów nie znalazłam.

Odwoływać się będę! Chociażby dlatego, ze dostęp do tych liczników ma dużo osób. wszyscy z gazowni ale to wiadomo ale też i wszyscy posiadający pasujący kluczyk do skrzynki czyli jak się okazało wszyscy mieszkańcy osiedla! Każdy mógł otworzyć i zniszczyć te plomby!

Do góry