reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej kobiałki moje

Teraz do was wpadam bo chwila wytchnienia, trochę sprzątałam nie za dużo bo mały dziś jakieś straszne humory ma, tak nam z rana ryczał...szok... Chyba ma trochę nabrzmiałe dziąsełka dolne.

Justa zagłosowałam :-)
Ja w konkursie niestety spadłam na 3cie miejsce, bo zdjęcie roznegliżowanej baby na plaży było lepsze....ehh....

Zdrowiejcie mi, bo ja widzę dużo mamusiek i dzieciaczków choruje, no no nooo nieładnie :-p

reklama
anula - witaj :sorry: buziaki dla Bartusia
aelreda - no boskie zdjecia w suwaczku :):):) pewnie zebiska sie Wam zaczynaja..oj oby szybko wyszly..

dobrej nocki wszystkim zycze:-D

hej mamuśki jestem:)
w końcu mam weeknd:)
wczoraj zjadłam 5 pączków i pół kg faworków;)
Mąż przyjezdza wiec tez bedzie lipa nie posidze i nie poczytam:)ale nadrobie Was;)Jutro tesciowie obchodzą 30 rocznice ślubu:)Nie wiem co im upiec macie pomysły??
Dzisiaj byłam ogladac projekt łazienki CUDOWNA:)

Witajcie!
dzisiaj praktycznie cały dzień poza domek. Najpierw ta rozmowa, pozniej zakupy itd.
Był jednak test. By przejsc do kolejnego etapu nalezalo miec 10/10. Z 52 osob dalej przeszlo 8, niestety nie ja! Podobno mialam 9/10 punktów. Bu Bu!
Maly cos mi goraczkuje!
Jutro w planach sanki i imperzka u tesciow!
Zobaczymy jak jutro ze zdrowkiem synusia!
Dobranoc!

Witajcie!
dzisiaj praktycznie cały dzień poza domek. Najpierw ta rozmowa, pozniej zakupy itd.
Był jednak test. By przejsc do kolejnego etapu nalezalo miec 10/10. Z 52 osob dalej przeszlo 8, niestety nie ja! Podobno mialam 9/10 punktów. Bu Bu!
Maly cos mi goraczkuje!
Jutro w planach sanki i imperzka u tesciow!
Zobaczymy jak jutro ze zdrowkiem synusia!
Dobranoc!

ja tez mam imprezke u tesciów;)

lenka najlepszego dla teściów i naciesz sie mężem;-)
Asienka o kurcze szkoda tylko 1 punkt no ale mówi sie trudno;-)zdrowka dla Ksawcia;-)i najlepszego dla teściów;-)
Ael myślisz że już ząbki mu ida? niech jeszcze troche poczeka:-D a zdjęcie z szczęka hehe zabawne to taki smoczek nie?
U nas całą noc było +1:shocked2: czyli wiosna moje drogie idzie:-D

dzien dobry :-)

asienka - oj szkoda z tym 1 pkt, zdrowka dla synka!
aelreda - no to ma maly przyspieszenie :-D:-D

z racji tego ze weekend to i wypadaloby troche wiecej czasu z rodzina spedzic :sorry2:, zaraz idziemy do dentysty z malym bo ma cos na dziaselku co nie jest zebem ani afta :( a pozniej musze jeszcze podjechac do smyka bo kupilam malemu body ( btw super obnizki sa ! ) i patrze a ono ma dziurke :/ no i jeszcze wypadaloby jakis obiad wykombinowac tylko nie mam pomyslu co to mogloby byc...hmmmmmm.... moze jakas zapiekanka..

reklama
Do góry