reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Zasiadam po raz kolejny. Dziś jakaś taka jestem...przez te wiadomości z rana :sorry2:. Jeszcze koleżanka podała mi link gdzie matka się przyznaje do tego :no::no::-(, nie na moje nerwy.

Asiulka,
witam na wątku :tak:.
Aguska, mój T wczoraj mi oznajmił, że w lutym bierze 2tygodnie urlopu :-(, w sumie to za tydzień w piątek. Mam nadzieję, że nie zwariuję z nim :-p.
Która chętna na kawkę?

reklama
to współczuje wyjścia na ten mróz ja sie chyba z domu nie rusze:no:

Ja niestety muszę.Trzeba zrobić jakieś zakupy,
żeby moi panowie mieli sobie z czego pichcić.
Ja idę na drugą zmianę,ale dziś się nie napracuję bo mam szkolenie bhp

A tak w ogóle,to wlazłam do Was,i nawet nic o sobie nie napisałam.
Jestem ze świętokrzyskiego,mam męża Rafała, dwóch synów Maciuś 9 lat,i Emilek 4.
Pracuje sobie od 2 lat,w firmie produkującej wiązki do samochodów ciężarowych.

Ostatnia edycja:
Witaj Asiulka.;-)

Ja cały czas mam włączone wiadomości. Obserwuję to wszystko i patrzę na tego mojego małego szkraba i włos mi się na głowie jeży.

Ja wodę na herbatkę zastawiłam. Jakoś mi zimno dzisiaj...

Witam,
Ja ttak jak Wy przezywam, wiem ze to mogl byc wypadek ale czemu nie wezwala pomocy?no i psy stracily trop na parkingu...
Ael mi dopiero przestaly wypadac po prawie 7 mies, miekscami juz odrastaja przy grzywce mam na cm, mi nic nie pomaglo a witaminy bralam

Asiulka, ciekawa praca :tak:.
Krolcia, nie do pomyślenia :no:, to co napijmy się czegoś ciepłego.
Anula, dokładnie tym bardziej, że dziewczynka urodziła się wcześniakiem i miała problemy zdrowotne...

Cześć dziewczyny.
Mam na imię Aśka,mogę dołączyć do Was.
Kiedyś zaglądałam na Wasz wątek ,
udzielałam się trochę,ale dawno temu.
Pozdrawiam

Oooo kogo moje ślepia widzą. :-D Asiulka kupę czasu! Jak chłopaki, zdrowe? W tym roku rocznica I komunii Maciusia? Będziemy się wspierać i łączyć w tym bólu. :-D

Zasiadam po raz kolejny. Dziś jakaś taka jestem...przez te wiadomości z rana :sorry2:. Jeszcze koleżanka podała mi link gdzie matka się przyznaje do tego :no::no::-(, nie na moje nerwy.
Która chętna na kawkę?
I ja taka jakaś nie do życia. :-( Nasuwa się mnóstwo pytań. Głownie dlaczego to zrobiła? Była chora psychicznie? Bała się czegoś? A może nie dorosła do bycia matką? :-(

Czekam już z obiadem na starszaków. Amelka farbami maluje. Całe biurko zapaćkała. Wena jej się włączyła. :crazy:

Fanta , no to idę wodę wstawić i potowarzyszę ci wirtualnie. :tak:

Ostatnia edycja:
hej ja na chwile wpadłam bo m wyszedł
jak jest w domu to zero organizacji:sorry2: i nawet nie jest dobrze posprzatane bo jak nie Bartek coś na brudzi to m coś zostawi położy i tak w kółko dobrze chociaż że mi zmywa:-p

ja już nie moge tego wszystkiego słuchać o małej Madzi a ci którzy tej matki bronia to sory....... sama jest sobie winna niestety.takie zachowanie jest niedopuszczalne i niewybaczalne.zobaczymy jak to wszystko sie potoczy........
ciekawe czy mała znajda........

reklama
Justa, aż tak źle? Tam gdzie będzie -6/-9 to mają fajnie :-). Dzieciaki w zachodniopomorskim skończyły ferie i kurczę dopiero teraz doczekały się śniegu :baffled:. U mnie dalej -12 :sorry2:.
Aguska, jak chłop w domu, to cała organizacja idzie w łeb :tak:. U mnie jest tak, że jak T jest w domu, to zazwyczaj to co robię w ciągu 2 godzin robię pół dnia :-D. Kochana wiesz, że może w tym roku się zobaczymy? Mój wpadł na pomysł by do zoo do Płocka się wybrać <oglądał coś na tvn turbo i tam pokazywali :-p>.

Do góry