reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Aelreda, nie przejmuj się mi też po porodzie przez jakiś czas zaczęły wypadać włosy, więc je ścięłam ;-):-). Wystarczy że kupisz sobie witaminki ze skrzypem polnym na wzmocnienie i gra :tak:. Tylko jak karmisz piersią to chyba nie można łykać skrzypu :baffled:.

Mam gdzieś próbkę krzemu ale to muszę ulotkę poczytać. Podciąć nie mogę bo mi normalnie mój P nogi z dupy powyrywa, z resztą ja nie chcę, za długo włosy zapuszczałam. Najgorsze jest to, że mam długie gęste i grube włosy i teraz się morduje z ich czesaniem...

Krolciu ja nie brałam witamin w ciąży, bo moja gin powiedziała że to nie jest aż tak koniecznie druga sprawa zbliżała się wiosna, więc mogłam dużo świeżych warzyw i owoców jeść, ale i tak pierwsze 4 miesiące dieta wróbelkowa, mdłości potężne.
A po drugie z moją systematycznością branie witamin nie miałoby sensu XD

Ostatnia edycja:
Ael mimo wszystko radzę kupić jakieś mniejsze opakowanie(nie 100sztuk:-p) nawet jak weźmiesz co drugi dzień jak Ci się przypomni to to naprawdę pomoże. :tak: Ja też brałam jak mi się przypomniało. Chyba przez pierwszy tydzień czy dwa to jakoś pamiętałam a potem różnie z tym było, ale mimo wszystko pomogło.

Miałam tak osłabiony organizm(ciąża, dieta, karmienie), że nawet półpasiec mnie wtedy zaatakował i chyba dzięki temu, że akurat zaczęłam brać te witaminy to krostki były tylko w jednym miejscu w nie wielkiej ilości.

Cześć dziewczyny.
Mam na imię Aśka,mogę dołączyć do Was.
Kiedyś zaglądałam na Wasz wątek ,
udzielałam się trochę,ale dawno temu.
Pozdrawiam

asiulka witaj!
U nas teraz deczko cieplej bo -15. Ja zaraz z małym jade do mamy bo mi się dziecko bardzo nudzi wiec wrócimy dopiero jutro w południe. Mam nadzieje ze samochod odpali bez problemu.... Czekam tylko na kuriera z karma dla Tofika:-)
Ael mi tez tak włosy wypadały, naprawde polecam witaminki to pomaga:tak:

reklama
Do góry