reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

To prawda niestety:sorry2:. Ale krew mnie zalewała jak widziałam jak się poci przy zrobieniu czegoś i efekty tego były opłakane:angry:!!!!! Przykład? Szafki kuchenne. Przykręcenie tych wieszaków do plecków szafy. Krzywo, powyłaziły do środka, że było je widać jak się szafkę otworzyło, a on dumny, że wisi. Nie ważne, że na odpierdziel. Wisi. Ech. Więc jak mam mieć zrobione byle jak to wole to zrobić sama a dobrze.:tak:

reklama
Dopóki nie znajdą zwlok nic nie będzie wiadomo..Pełno pytań, ojcie tez dziwnie się zachowuje...A dziecko lezało tam tydzień...A sa mrozy i psy i koty nie mają co jesć .Zimnoooooo
Wody brak nadal..Nosz se chyba żarty robią.....Zgubiłam watek...

Krolcia, mój za to jest bardzo aż za bardzo pedantyczny <ale ma to po swoim ojcu :dry:>, szafki do kuchni <skręcał prawie 2 dni :-D> bo musiało być "cacy". Więc i tak źle i tak nie dobrze :tak:. Może nie chce <jak to facet> przyznać się, że czegoś tam nie umie tylko na zasadzie no aby było zrobione. Też tak może być :sorry2:. Jak umiesz, a małż nie umie, to powinien być z Ciebie dumny :tak: i to bardzo!
Bodzinko, teraz dla mnie w tej sprawie nic się nie klei. Dziecku nic życia nie zwróci. Powinna być kara śmierci! ale to tylko moje skromne zdanie, na ten temat :tak:. Co do mojego chomiczka :-D:laugh2::zawstydzona/y:, oj tam zaraz nie grzeczna :-D:-D. Fajne ciacha co? Miałam przez pewien czas takiego na tapecie w telefonie <do puki małż się nie dopatrzył :-D:-p>. Kobieta też może, a co ;-):tak::-D

Niom mmmmmmmmmmmmm fajne....Mój nawet jakby sie dopatrzyl to by nie miał nic do gadania bo sam ma od lat na tapecie połnagą anielice :-p Ale fajna ;-)
W tej sprawie nic sie kupy nie trzyma:crazy::crazy:

Bodzinka, mój może jak by miał, to by się nie przyczepił :-D;-). Zobaczymy co wykaże śledztwo w tej sprawie :-(. Też mam tam jakieś aniołki :-p ale wątpię by były one nagie

Dobra kobietki,miło było,ale się skończyło.
Zmykam pomalutku,zrobię sobie kanapeczkę ,i do pracy.
A dziś to chyba tam umrę z nudów,to BHP mnie osłabia.
Miłego popołudnia życzymy:-)

Witajcie!
Od poniedziałku biore sie za nauke. Mam do obczajemia zasady przyzawania swiadczen rodzinnych i KPA. Liczylam, ze 100 stron mam do obkucia. Bu.....
Asiulka - witaj!Milego dnia w pracy!
As - moje gratulacje i byle do przodu! Odpoczywaj duzo!

reklama
Do góry