reklama
fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
Witam się!
U mnie -12 i w końcu śnieg .
Lena, zmroziło mnie!! Zaraz zobaczę . Jak tak można swoje dziecko zabić
U mnie -12 i w końcu śnieg .
Lena, zmroziło mnie!! Zaraz zobaczę . Jak tak można swoje dziecko zabić
aguska2017
Fanka BB :)
u mnie teraz -23
jak zabiła?zaraz lukne
jestem w szoku
jak zabiła?zaraz lukne
jestem w szoku
Ostatnia edycja:
Witam!
U nas -20
Też jestem w wielkim szoku!!! P mi powiedział rano stałam w drzwiach mi sie normalnie słabo zrobiło.... Teraz siedze i czytam wiadomosci ale nadal nie znalezli ciałka Madzi....
Ok zmykam sie ogarnąć i malca nakarmić.
U nas -20
Też jestem w wielkim szoku!!! P mi powiedział rano stałam w drzwiach mi sie normalnie słabo zrobiło.... Teraz siedze i czytam wiadomosci ale nadal nie znalezli ciałka Madzi....
Ok zmykam sie ogarnąć i malca nakarmić.
fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
Bodzinka, nie nam oceniać ale zamiast się przyznać, że to nieszczęśliwy wypadek i w ogóle pogotowie wezwać , to zrobiła cyrk przed kamerami i całą sprawę nagłośniła. Dobra z niej aktorka!
krolcia
Witam
I mnie zmroziła na informacja!!!!!!!!!!!
I mnie zmroziła na informacja!!!!!!!!!!!
aguska2017
Moim zdaniem jakby to był wypadek to każda matka zadzwoniłabym na pogotowie chyba nie?przecież to dziecko mogło jeszcze żyć!a ona je porzuciła?pewnie ma jakaś depresje ale to nie powód by zabijać własne dziecko i cała ta szopka w tv
reklama
Dziewczyny słyszałyście mała Madzia została zabita przez matkę!!!
Ale tragedia!!!
Wypadek nie wypadek, kobieta ma zdrowo nie tak pod sufitem. Bo pomyślcie dziecko mogło żyć gdyby zadzwoniła na pogotowie a odwaliła przed całą Polską taką szopkę. I widać Jackowski miał rację, nie chcieli jego pomocy a on powiedział, że zakończenie będzie zaskakujące i dziwne.
To tylko pokazało, że ta kobieta w ogóle dzieci nie powinna mieć...
Szkoda w ogóle cokolwiek mówić nt temat...
Dziewczyny mam pytanie: wam też parę miesięcy po porodzie strasznie wypadały włosy? Normalnie garściami mi wyłażą a jeszcze się tak okropnie plączą, że nawet jak zrobię warkocz z rana na wieczór niby nic nienaruszone ale rozplątuje warkocz a włosy u nasady są bardzo splątane. Patrzę na te kłęby włosów na szczotce i płakać mi się chce.
Ostatnia edycja:
Podziel się: