reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
aguśka pamietam pamietam:tak: tak sie zastanawiam ze moze sie dziecko na mnie wkurzyło bo od sobotniego przemeblowania w jego pokoju miał w łóżeczku wyjete trzy szczebelki ale wczoraj wieczorem mu je znowu włozyłam bo mi sie pakował do łózka co noc. A po takiej nocce z Olkiem w łózku ja jestem mega niewyspana wiec powiedziałam basta! I masz babo placek.... hehehe Dzieki:) Brawa dla Bartka! Zdolniacha z niego!
wrublik trzymam kciuki za wizytke i czekam do wspaniałe wiesci!
krolcia bo pewnie wtedy duzo osób wchodzi i im serwer pada....

Olo sie własnie bawi zabawka którą wjmuje tylko jak chce miec swiety spokuj:) ale zmykam do obowiazków!
Zajze póżniej!

Ano własnie mi ise nie chciało i jakby nie to, ze lumpek przy przedszkolu a Lolka zaprowadzałam to bym nie szła.....
Woda w piwnicy zamarzła, cały pion nie ma. Jada zrobić..Oby przed weekendem :-)

maly o 5.30 plakal przez sen, tak glosno ze nawet gdy go przytulilam nie przestawal, obudzil sie i zaczal smiac;-)

No patrz taki śmieszek. Pewnie coś złego się przyśniło. Mój P uśpił wczoraj małego ale przypadkiem, bo chciał go uspokoić to nosił go na rękach, a ten pociamkał pięść i padł. Pierwszy raz od ponad 3 tygodni spał bez zawijania go w becik. Niestety po 4 wstawałam do niego bo zaczął się przebudzać a jeszcze słyszę, że nosek zapchany, no nic, wstaliśmy, przewinęliśmy, zrobiłam mleko, dałam cyce w becik i śpi do tej pory.
Nie chcę go już zawijać w kocyk ale nie mamy wyboru bo przeokropnie macha rączkami i trze sobie buźkę przy zasypianiu i w ten sposób się budzi.

Zlikwidowali u nas te papierowe faktury na rzecz indywidualnych kont w necie. Wchodzę , loguję się i widzę ile już wpłaciłam, ile mam jeszcze do zapłaty itd. Tylko, że jak przychodzi do płacenia to się okazuje, że ta strona się ładuje pół dnia albo wcale nie działa:wściekła/y:! I wtedy nie mam jak skopiować nr faktury itd., żeby opłatę zrobić. A odsetki za zwłokę to sobie naliczą przecież nie?!:wściekła/y::crazy:

Oj też bym się wkurzyła, no bo takie chamskie zagranie ze strony tej firmy? A nie masz placówki ich niedaleko?
Ja bym wparowała i zrobiła okropny raban.
Nie dość, że chce się płacić to jeszcze Ci to utrudniają bo a nóż widelec wyciągną od nas więcej :wściekła/y:

Oj to wspólczuje sytuacji z woda! A własnie w radiu podawali ze w Wawie tez cyrki z woda są!! Rury pozamarzane i popekane! Masakra!

A moje dziecie własnie popsuło "cenna" zabawke....

różyczka a co to za zabawka:confused:
Ael dzieciaczki zazwyczaj tra buźke przed zaśnieciem;-) mój do tej pory czasem to robi ;-) ładnie ci dziś śpi:tak:

współczuje sytuacji z woda

Ael dzieciaczki zazwyczaj tra buźke przed zaśnieciem;-) mój do tej pory czasem to robi ;-) ładnie ci dziś śpi:tak:

Aguś ale mój to masakrycznie macha, wyrywa smoczek, trze nosek, oczka, te ręce latają jak opętane, czasami tak nimi trzęsie jak by miał drgawki po czym się po prostu budzi.
A to że ładnie śpi to też zasługa tego, że przebudzał się od 4 do 4:30 i potem zasnął na dobre przed 7.

Olewa nawet debilnych sąsiadów, którzy uwaga przy takiej pogodzie robią remont łazienki :eek: i skuwają ściany już 4 dzień z rzędu, a nasze łazienki są malutkie!

Witam dziewczynki.
U mnie minimalnie lepiej .
Zamykam się w liczbie 2-3 skurczy na godzinę ,ale mocne skubane są ,bolesne i ból przemieszcza się na kręgosłup w odcinku lędźwiowym .:sorry::sorry:Takie skurcze są niestety najniebezpieczniejsze po powodują rozwieranie szyjki macicy.
Wracam do łóżka poleżakować ,bo jak wstaję to jest kilka razy gorzej.
Przy wędrówce 15 minutowej do WC i teraz do kompa miałam już 4 skurcze :szok::szok:
Miłego dnia

reklama
As ciesze sie ze jest ciut lepiej ale ja bym chyba z takimi skurczami nie lezała w domu! Tylko bym pojechała do szpitala na kroplówke wyciszajacą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry