reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja się próbuję zalogować na stronę gazowni i doopa! Ta ich strona, nie dość, że ładuję się jak krew z nosa! To jakieś błędy, nierzetelności mi wyskakują k...a! Normalnie jak bym mogła to bym pogryzła!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Na cholerę oni robią te stronę jak nie działa jak należy!:wściekła/y::wściekła/y::crazy:

reklama
Bodzinka fajnie że zakupki udane powodzenia na łowach później;-)
krolcia ty sie już nie denerwuj;-)
Justa to Kacper taki duży prawie jak ja:-D(158):-D:-D:-D no to ci teraz zacznie rosnąć chłopcy przecież później maja ten etap ja pamiętam jak mój młodszy brat był zawsze mniejszy ode mnie potem równy a jak miał około 13-14 lat to już hoho teraz ma 180cm:-D a ja kurdupelek zostałam:-D

Ja dziś gadałam z moja koleżanka chyba pół godziny nawijałyśmy:-D a Bartuś coraz lepeij sobie radzi z puzzlami:tak:

Bry:)
U nas jest -18 wiec ciepło hehe :)
My dzis pospalismy do 9 :szok: ale w sumie odsypialismy nocne wojaże Olka! Masakra co on wyprawiał dziś.... Leżał i płakał a jak go chciałam pogłaskac, przytulić to sie gorzej wkurzał! Nie wiem co mu było.... moze cos sie przysniło.... moze zeby.... Aha no i ma kaszel:( nie wiadaomo od czego.... wszelkie badania porobiłam i zdrowy... osłuchowo zdrowy. A kaszle! Dzis przyjdzie nawilzacz moze to od suchego powietrza. Mam nadzieje. Jest jeszcze inna mozliwosc:( mamy królika i zeby to nie była alergia na niego:(

Wiem ze dawno nie pisałam (zagladam codziennie) ale jakos nie miałam weny i chumoru:-( nastrój miałam podły ostatnio ale od wczoraj juz lepiej:tak:

Bodzinka jak to Wam woda zamarzła???????? Masakra!!!!!!!!!! Ze tez chciało Ci sie wyjsc rano.... podziwiam! Ja mam dzis wizyte u dentysty, moze wreszcie skonczy mi tego zeba robic i tak mi sie nie chce! I po ziemniaki pasowało by pujsc.... Poczekam az sie ociepli!
wrublik wizytka Towja u ginka? Czy z mała idziesz?

A nam odpływ kanalizacyjny zamarzł .:szok: Dopiero Ł. nasypał z 5 kg. soli i puściło.:tak:
wrublik z Anulką idziesz przebadać ją?
Bodzinko ja Ci się chciało? :eek: No ale dla takich łupów to warto.:tak: Dawno w lumpku nie byłam, a muszę się wybrać, by jakieś spodnie Kacprowi upolować. :tak:
krolcia może kabelki im zamarzły. ;-)
Aguśka kurdupelku.:-D Mój brat najmłodszy też wielgachny. :tak::-D Gratki dla Bartusia.:tak: Z ilu elementów układankę macie?

różyczka mój też miał akcje płaczu kiedyś o tym pisałam ale teraz małemu przeszło poprawy humoru życzę;-)
Justa z 14 części oczywiście z wozami strażackimi:-D i naturalnie ja mu pomagam ale szczerze to nie wiedziałam że tak szybko sam zacznie układać :eek: bo ostatnio to ja mu podawałam które części a on je tylko przyczepiał a dziś sam 4 puzzle prawidłowo przyczepił!

Witam;-)
u nas -20 a ja musze leciec na miasto:eek:maly o 5.30 plakal przez sen, tak glosno ze nawet gdy go przytulilam nie przestawal, obudzil sie i zaczal smiac;-)
Aguska, gratulacje dla Bartusia;-)
Krolcia a o co chodzi?
Badzianka ja tez lece do lumpka, u nas dzis dostawa;-)
Maly spi, zrobie sobie kawke;-)

reklama
Zlikwidowali u nas te papierowe faktury na rzecz indywidualnych kont w necie. Wchodzę , loguję się i widzę ile już wpłaciłam, ile mam jeszcze do zapłaty itd. Tylko, że jak przychodzi do płacenia to się okazuje, że ta strona się ładuje pół dnia albo wcale nie działa:wściekła/y:! I wtedy nie mam jak skopiować nr faktury itd., żeby opłatę zrobić. A odsetki za zwłokę to sobie naliczą przecież nie?!:wściekła/y::crazy:

Do góry