reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dziewczyny dajcie sobie po razie;)
Bo juz nie chce sie czytac tych postów z pozyczkami...jak macie cos do siebie piszcie PW bo to robi się niesmaczne;)

Dobry
Miałam dzisiaj świeto bo pospalam do 6,30 i swięta ciag dalszy bo nie musiałam o 6 lecieć po chlebek i Pan Maz zostanie z juniorem jak polece z Lolkiem do przedszkola :-);-)

Witam.;-)
Ziiiimno!:szok: kurcze aż mi w nosie zamarzało jak wyszłam rano z kundlem:laugh2: he he.
Woda zastawiona, trzeba gorącą kawusię spić.:tak:

Lena jak by Ci za dużo tych smakowitości wyszło to wiesz....koleżanki z bb mogą się zaopiekować he he.

Bodzia! Kobieto toż to czysta rozpusta! Rozbestwić się idzie!:laugh2:

Asienka &&&& za męża i udanych zakupów.

Hejka!
Witam się o wczesnej jak dla mnie porze. Zaraz lecę sobie kawkę zalać. U mnie -17 :szok:.
Nie wiedziałam, że Szymborska nie żyje :shocked2: szkoda kobity mądra była :-(
[*].
Co to za raban z Aleksią na forum :szok::cool:. Nie macie gdzie się kłócić? :confused2:
Asienka, 3mam kciuki za rozmowę kwalifikacyjną Twojego męża :tak:
Bodzinka, że Ci się chce w taką zimnicę :dry:. Nie zmierźnijcie po drodze :tak:.
Lenka, nie ładnie podjudzać do bójki :-D:-D;-).
Krolcia i ja dołączam się do kawki :tak: :-p

no to i ja z kawka sie witam właśnie nastawiłam wode;-)
u mnie nadal na termometrze -20:szok::szok::szok:
mały wcina jabłuszko pospaliśmy sobie normalnie do 7,30:-Dale o 6 pobódka na mleko była i poszedł dalej spać:tak:

Doberek.:-)
Lena
o i to jest patent. :-D
Asieńka &&& trzymam kciuki!
Bodzinko o 6:00 :szok: Z ledwością o 7 się zwlekam z łoża. :sorry:
krolcia sopelki ci z nosa zwisały? :-D U nas też blisko -20.:tak:
Fanta co tam Kubuś robi?
Aguśka ło ho ho, to pospałaś. :-D

Ale ziąb, szyby w kuchni mi zamarzły ,dajcie spokój. :no: Miałam dziś lecieć do gina po tabletki, ale odpuszczam. :cool:
Szkołę mieli zamknąć na czwartek i piątek, ale im się odwidziało .
Starszaki w szkole, Amelia bajkę ogląda.
A ja dziś wezmę się za porządki w półkach , bo wczoraj co wyciągnęłam jakąś bluzę dla Kacpra, to była za mała. :eek:Aż go zmierzyłam. Ja mam 160 cm, on 157.:eek: Numerem buta mnie przeskoczył o 2 rozmiary. :eek:

U nas też -20! Brrrr
Aguśka to Ci mały zaszalał dziś ze spaniem.:tak:

Mój dzisiaj też spał bez żadnego jąknięcia, ale wczoraj dałam mu syrop, bo taka maruda cały dzień:confused2:. Bałam się, żeby mi cyrków w nocy nie robił. Czwórki się hurtem pchają i to pewnie dlatego. I tak dzielnie to znosi:tak: podłóg tego co było przy jedynkach i dwójkach:confused2:.

Ano zwisały zwisały!:-D
Matko jaki on duży już? Skąd jak mama taka mała:sorry:;-)

oj dziewczynki witam się kawkowo!
u nas -22! ale cieszę się że dopiero na 11 mam wizytę, to może słoneczko podgrzeje trochę
Anula nadal kaszle i kicha gilami, ale przynajmniej zbudziła się bez gorączki,
a co do rozpusty to też miałam dziś wyjątkową okazję pospać do 6.40 bez żadnej pobudki do małej! przespała calutką noc, ale wstała z mega pampuchem, że się nawet przelało:szok:, a zawsze bywało że półpusty zmieniałam... no to muszę pranko nastawić, a już jedno się pierze...

reklama
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa - 23 i ZAMRZŁA NAM WODA!!!
Miałam do reala po buciki bo wyprzedzą i chyba nie dam rady. Za to rano zaliczyłam szmatland (po 1 zl dzis mają), miałam cicha nadzieje, że w taki mróz sie ludziom nie będzie chciało..Akurat ;-) Czynny od 8 i od za 5 tłumy. Kobiety się rzucają, biorą co popadnie a potem przebierają..Nie lubie ta..Ale kupiłam sobie cieplutki zlóty sweterek, po południu jeszcze wejde (przy przedszkolu jest) zobaczyć za swetrem dla mena..Szukam bluzki na urodziny do psiapsiołki i zeby czerwona nie była bo mam 90% szafy czerwonej i co??? Jak mi coś w oko wpdanie to CZERWONE hahahahahah. Zimno brrrrrrrrrr.
Mąz przyniósł wode od sasiadów....Ich pion odmrazł wrrrrrrrrrrrrrr.

Do góry