reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

. Justa mi napisała dobitnie ze nie jestem tu mile widziana, więc z wielkim bólem serca kobiety ale muszę się z wami pożegnać. .
Nic takiego Ci nie napisałam. :no:
To są moje słowa :
"
Olu non stop wyjeżdżasz na forum z jedną i tą samą prośbą. Rozumiem jednostkowy przypadek, ale ty robisz to ciągle , nie spłacając tak jak obiecujesz w terminie zaleganych kwot. Tym samym i cierpliwość i zaufanie na forum do Twojej osoby zostało wobec innych użytkowników zburzone. Admin inaczej postąpić nie mógł. To co robisz, o co prosisz to wyłudzanie. Ostrzegałam Cię przed tym kilka miesięcy temu na nk, pamiętasz? "

reklama
To jest jednoznaczne z tym co napisałam. Ktoś mnie oczernil kłamiac ze napisałam na pw z prośbą o pożyczkę. Justa bardzo Cię proszę nie wykorzystuj już mojego imienia na tym forum. Już wystarczająco zostałam upokorzona. Życzę wam spokoju. Który napewno będziecie miały. Szkoda tylko Justys ze tak miło pisałas do mnie a wyszło co innego... Nie zaprzeczysz temu prawda?

Jeżeli macie sobie coś do wyjaśnienia zapraszam do dyskusji poprzez PW.

Aleksia123 podałam Ci drogę jaką możesz uzyskać pomoc.
Redakcja czeka na Twój ruch.

Pozdrawiam

Zrobili rure..w nocy :szok: Ale byli juz cicho potem.
i fakt chlopaki w oknie siedzieli.
U nas - 18 st i tak mi ise nie chce rano wychodzić...Ale jeszcze dwa dni i weekend..Chyba się z łózka nie rusze :-p

Nie dzisiaj. Dziś zadalam tylko pytanie. Więcej nikogo nie prosiłam o pomoc finansową. Oprócz As. Ale to odbywało się poza forum. A napewno nie na ogólnym. Miłego wieczoru. Dobranoc. Justa usun to konto jeżeli jesteś w stanie. Ponieważ ja nie mogę dojsc do tego na telefonie.

justyna nie wiedziałam:no:
[*]
Lena a ty cwaniaro to ja już wiem dlaczego tyle gotujesz i takich pyszności:-D:rofl2::-D:-D:-Dmąż to ma z toba dobrze ale i ty z nim też:-p:-D:-D:-D;-)
Asienka mój 10 minut temu zasnął a twój?

reklama
Aguska - moj usnal kolo 22. Byl u kolegów i nabawił sie na maksa. Wrocil zadowolony i rozbawiony!:-)
Justa - niestety!:-(
Lena - idealna zonka z Ciebie!
Dziewczynki niedlugo klade sie spac. Jutro rano jade z małżem do Torunia, aby zawiesc papiery. Malz ma rozmowe kwalifikacyjna. Pozniej na zakupki lecimy, pewno do Was zajrze dopiero wieczorkiem.:-)
Dobranoc babeczki!:-)

Do góry