reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
i witam ponownie

Użytkowniczka Aleksia123 zostaje odblokowana.
na dzień dzisiejszy sytuacja została wyjaśniona.

Redakcja portalu czeka na dokumenty poświadczające złą sytuację materialną , takie zaświadczenia są konieczne do założenia wątku w dziale "Możesz pomóc" w którym pisze wiele osób o wielkich sercach.

Dopóki nie otrzymamy takich zaświadczeń Aleksia nie może prosić o pomoc materialną czy na wątkach czy poprzez PW.

Pozdrawiam

Nie wiem która dziewczyna napisała ze ja pisałam do kogoś na pw i prosiłam o pomoc materialną. To kłamstwo. Nie pisałam do nikogo na pw. I nie prosiłam o pożyczkę tylko zadalam pytanie. A to różnica prawda? Chwała jej za to, ze tak udało jej się mnie jeszcze bardziej pogrążyć i upokozyc. Justa mi napisała dobitnie ze nie jestem tu mile widziana, więc z wielkim bólem serca kobiety ale muszę się z wami pożegnać. Nie będę się nikomu narzucać skoro ktoś nie może na mnie patrzeć. A już kto to każda z was wie najlepiej prawda? Przykro mi ze zostałam oceniona jako oszustką, wyłudzacz pieniędzy. Puki co jeszcze od nikogo nic nie wyłudziłam ani nikomu nic nie ukradlam. Bardzo mi przykro i serce boli. Ale cóż ile ludzi tyle charakterów. Przykro mi bardzo.

Bartuś zjadł bananowa mleczno-ryżowa:-D jak dla dzidziusia ale mu smakowała mniam mniam:-D
czasem robie mu kaszke manna z jabłuszkiem albo jakimś sokiem ale ostatnio coś marudził przy niej.
a ty jaka robisz kaszke dziewczynkom???
moja starsza nienawidziła wręcz kaszy mannej, ale jak się pojawiła mała, która zajada się każdą, to trochę się przekonała, długo kupowałam tą z Bobowity kaszę manną lub wielozbożową, bo ryżowa powodowała zaparcia, a ostatnio przeszłam na zwykłą gotowaną na mleczku krowim, mała lubi z każdym dżemem, a szwagierka mówiła że jej dziewczynki lubią z cynamonem, moje nie... każde dziecko może mieć swoje preferencje ;)

wrublik - nasz to nie lubi zadnej! Ani Bobo ani Nestle! Wszystko Bleeeeeee:baffled:
aguska - to dawaj tu Bartka! :-DWyślij kurierem, to bedzie szybciej.:-D Jutro prześle mą latorośl!:-D

Hj dziewczynki:)
U mnie BRAK CZASU na wszystko:)
Mąż przyjezdza na weekend więc siedzę w kuchni juz narobiłam gołąbków, zapeklowałam schabowe, zrobiłam ciasto na snikersa teraz szykuje na krokiety:)

Hejka wpadam zajrzeć, bo moi chłopcy bawią się autami, a ja mam chwilkę czasu dla siebie <do kolacji :tak:>.
Lenka, no to masz roboty kochana :-p ale wiesz, że najedzony chłop to zadowolony chłop :-D.
Krolcia i nie wymierzę Ci tego kochana bo nie mam metrówki :crazy:.

Hejka wpadam zajrzeć, bo moi chłopcy bawią się autami, a ja mam chwilkę czasu dla siebie <do kolacji :tak:>.
Lenka, no to masz roboty kochana :-p ale wiesz, że najedzony chłop to zadowolony chłop :-D.
Krolcia i nie wymierzę Ci tego kochana bo nie mam metrówki :crazy:.

hehe jakie jedzenie taki sex;)

reklama
Do góry