reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Krolcia to z Ciebie musi być wysoka kobita :tak:
Fanta jak ja bym chciała żeby on się pokładał tak już o 19.00 a gdzie tam, godzina 21-22 i go ciężko do łóżka wygonić spać :baffled: ale za to rano da pospać bo wstaje tak 8-9 ;-)

reklama
Wysoka, nie bardzo(173), ale sama spróbuj. Wyprostuj się i złap mopa i spróbuj umyć podłogę, jak wysoko musisz złapać, żeby być prosto ale i żeby docinać odpowiednio do podłogi, No musi być pałąk wyższy.

Mam tak samo, mamy tyle samo wzrostu hehe :-) ja wiem że dłuższe rączki robią do mopów tylko trzeba poszukać w dobrym sklepie albo tak jak piszesz - teleskopowa rura :tak: idę się pozbyć wypłaty :baffled: opłaty trzeba zrobić :confused2:

o witajcie! ale porządkami tu pachnie!!! :-D ja dałam radę przebrać swoją szafę pochowałam dalej rzeczy których na pewno do lata nie będę używała, a na wierzch wyciągnęłam ciążówki, znając rzeczywistość raczej posłużą dłużej niż do porodu, na niektóre super małe rzeczy się wkurzyłam i wrzuciłam do torby do wyrzucenia, żeby mnie nie denerwowały że kiedyś byłam chuda :rofl2:
maluśka poszła na 3 drzemkę, a starsza doszła do siebie to teraz mi w piżamie po pokoju skacze

ja miałam podobnego mopa do tego z wyciskaną gąbką, tylko trafiła mi się głupia gąbka bo nie chciała brudu zbierać i często nie do końca wodę dało się z niej wycisnąć, czyli znowu musiałam użyć rąk... a teleskopowego mam mopa, z biedronki, taki leciutki ale płaski, to mi pod szafy włazi, nie pamiętam ile kosztował nie był drogi a szmatki były 2

ech napiłabym się kawki, ale już dość późno, a która do mnie sięgnie z rurą odkurzacza? :laugh2:

Beata, no to masz kochana wytrwałe dziecko :-D. Przedszkole go nie męczy? Bo chyba powinno ;-). Nie wyzbywaj się potrzymaj troszkę i pomiętoś może się kaska rozmnoży :-D:-D:-D;-).
Krolcia, ja mam 160 i m wystarczy jak jest złożony :-D, a jak rozłożony to za długi, dosłownie idzie się nim zabić :-p. Chłop mój jak wróci to obiecał dać mi metrówkę, zapewne ma ją gdzieś w mateklosach swoich, że nie mogę znaleźć :dry:.
Aguska, bo my podobne guta mamy :-D, widzisz powietrze małemu służy :tak: zatem więcej spacerków :-D.
Wrublik, ja już odkurzałam ale jak coś to jutro zajrzę z rurą :laugh2:. Moja teściowa ma tego płaskiego i fajnie się nim operuje :tak:

Bartuś dopiero wstał:szok: jeszcze zamulony jest więc zaraz zrobie mu kaszke ciekawe czy zje:confused:
Fanta jakby było cieplej to nawet dwa razy dziennie bym z nim wychodziła ale w taka piź...wke

Aguska ja przed chwilą z córeczkami spałaszowałam kaszkę :-D dwie córy, a dwa różne gusty - starsza je kaszę bez żadnych dodatków, co najwyżej z masełkiem, a młoda to najchętniej na słodko z jakimiś owockami, no to jej czarną porzeczkę od mojej mamy w to wrzucam, mniam jej z talerza trochę podbierałam :zawstydzona/y:;-)

Bartuś zjadł bananowa mleczno-ryżowa:-D jak dla dzidziusia ale mu smakowała mniam mniam:-D
czasem robie mu kaszke manna z jabłuszkiem albo jakimś sokiem ale ostatnio coś marudził przy niej.
a ty jaka robisz kaszke dziewczynkom???

reklama
Witajcie!:-)
Ja po wystawie. Zdjecia zatrważające i szokujace!
Fańcia - fajny mopik! ja mam zwykły płaski mop, ale mi pasuje!
wrublik - mój to niestety od poczatku kaszki nie znosił! Niezłe porządki!
aguska - to niezle pospał Bartuś. Ksawik dzisiaj również długo drzemał - 3 godzinki. Aguśka długi wieczór się Wam szykuje!

Do góry