reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Widzę tylko rury Wam w głowie hehe :-D ja dzisiaj nie odkurzam, jeszcze dywany widać hehe :-) głowa mnie zaczęła boleć :baffled: Kuba rysuje więc mam spokój, zjedliśmy wypiłam herbatkę i z miłą chęcią bym się położyła spać :tak: co do sieci kiedyś miałam heyah bo miałam większość znajomych ale teraz mam orange w mixie umowa nam się kończy we wrześniu i nie będziemy przedłużać :tak: chyba weźmiemy sobie w play :tak:

reklama
Witam,
użytkowniczka Aleksia123 została czasowo zbanowana.
Forum portalu babyboom.pl nie służy do ciągłych próśb o pieniądze.
Osoby o trudnej sytuacji materialnej mogą się zwrócić do redakcji portalu i po udokumentowaniu swojej sytuacji mogą założyć watek w dziale "Możesz pomóc".

Konto użytkowniczki Aleksia123 zostanie odblokowane gdy spłaci wszystkie osoby , od których pożyczała pieniądze.

Czekam na potwierdzenia od Was.

Dziękuję Bestyja .

hej;-)
U nas obecnie jest -13, wybieglam tylko do sklepu kupic cos na obiad i siedze. Wlasnie uspilam malego zupa sie gotuje. Cod o sieci ja mam od zawsze plusa, kiedys gdy mialam 2 tel mialam tez heyah
Ael, oj leci ten czas nieublagalnie, moj niedlugo skonczy 7 mies;-)
Justa u mnie tez lezy sterta prasowania
Aleksia zyjemy w XXI wieku i nie jest rpoblemem doladowanie konta nawet zagranica

Kurczę znikłam na chwilkę, a tu proszę :-D wystarczy, że sobie pójdę i wszystkie piszą :-D:-p
Justa,
cffaniara :-D:-p.
O i Bstyja się do nas pofatygowała? Witaj góro miło, że o dole pamiętasz :-);-).
No to mamy porządek zrobiony :tak:.
Toxicstar, no to grunt, że zdrówko dopisuje :-).
Aguska, papa i do później :tak:.
Baeta, jakie rury :confused: aaa, bo nie zaskoczyłam.
<edit>
położyłam małego spać i może coś z tego będzie ;-)
Anula, a u nas jest tylko -8 i świeci słonko :tak:.
Beata, już wiem jaka rura :-D

Ostatnia edycja:
Fanta oj jak ja bym chciała żeby Kuba poszedł spać :rolleyes2: no ale cóż. No rura do tańczenia hehe :-D a my sobie malujemy na kompie z Kubą :tak: wlazł na kolana i mama rysować :sorry2: a kablówki jak nie było tak nie ma, trzeba poczekać aż M wróci z roboty :tak:

O widzę porządeczki he:tak:

Ja już też delikatnie ogarnęłam chałupkę. Odkurzanie na raty to do doopy jest wiecie:dry:, ale trudno, jakoś dałam radę iodkurzyłam. Po obiadku już jesteśmy. Mały dziś placki ziemniaczane pierwszy raz jadł. He he cztery wciągnął!

Toxicstar no teraz to już będzie tylko lepiej.

reklama
Beata, no to nie pozostaje Wam nic innego jak czekanie na wybawiciela :-D;-). Od kiedy Twój Kuba nie śpi?
Krolcia, ja odkurzyłam od A do Z, tylko nie ma komu podłogi umyć :blink:.
Kobity co powiecie na popołudniową kawkę? :-)

Do góry