reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witajcie kochane .
Dzięki za troskę .
Kolejny dzień do przodu .
Nie jest gorzej ,a to znaczy ,że jest lepiej ... :-):-)
Skurcze jeszcze są ,ale zdecydowanie słabsze i krótsze .
Do wieczora mam jeszcze czas .Być może się wyxiszą na tyle ,że Fenoterol mnie ominie :baffled::baffled:
pozdrawiam wszystkich ,buziaczki
Wracam do łóżka .

As a może to nie skurcze tylko macica ci sie rozrciąga i tak cie boli?
odpoczywaj
mały mój wcina płatki na mleku a jak pięknie sie już pobrudził:-D
Ja pranko nastawiłam troche posprzątałam i tak sobie na necie chwile posiedze
najgorsze jest to że chyba coś mnie bierze bo z godzine temu kichałam kilka razy i tak jakbym kataru dostała:confused: wzięłam już witaminki i mam nadzieje że mi przejdzie

Hejka!
Witam się w miarę porannie :tak:. Puki co na termometrze mam tylko -12 :-D:-D:-D:-D
Aleksia, no ciekawe z tym transferem, też mam orange.
Aguska, dlatego łoi mnie jak za zborze jak Ci sms'a wyślę :baffled::-(.
Aelreda, paranoja jakaś.... :dry:
Krolcia, nie każdy nauczyciel jest inteligentny :-D.
Wrublik, ja tam wolę marsa :-D;-).
Justa, jeszcze 9 dni i urodzinki, tort pewnie sama pieczesz?
As, dobrze, że już Ci lepiej może obejdzie się bez kolejnej porcji leków :tak:

As zaraz potowarzyszę Ci wirtualnie w tym leżeniu.:tak::-D
Aguśka ja tez miałam zamiar "trochę" posprzątać. Ale tak mnie nosiło, że pozrywałam firanki, zasłonki, okna pomyłam od wewnątrz . Jeszcze zamierzam poprasować pościel , poodkurzać i podłogi pomyć. :tak: Obiadek się parkocze, więc chwila odpoczynku, nim pralka skończy prać firanki. :tak:
Fanta no trza by coś wymyśleć tej naszej panience. :tak:Chyba na piątek zaproszę bliźniaki mojej siostry , niech ma ta nasza księżniczka jakieś przyjęcie urodzinowe. :tak:
Kacprowi miałam wyprawiać w ferie , ferie zleciały, jego więcej nie było , niż był , luty nastał...:baffled: Trudno, za rok sobie wyprawi. :-D

Hej. Dziewczyny czy może mi któraś z Was doladowac konto? Wyśle pieniądze. Bo nie doczekam się na moja polska rodzinę widocznie. As dobrze ze już lepiej. Leż i odpoczywaj jak najwięcej. Ja dziś gotuje 20 pierogow:-):-):-).

Witam, widzę temat szkolnictwa jak się rzucił tak się ciągnie hehe :-D mi się dzisiaj nic nie chce :baffled: dobrze że mam obiadek ze wczoraj więc mam wolne od kuchni :tak: Kuba się bawi ładnie autami więc mam spokój na razie :tak: zimno jak nie wiem, mogło by chociaż nie wiać by było cieplej przez to słoneczko :tak: znowu nie mam programów ale to przez kabel bo mamy łączony, za krótki się kupiło :sorry: teraz przymarza na łączeniach i nie łapie sygnału :baffled: będzie trzeba z 30m kabla kupić żeby było dobrze :tak: no ale za to przesłucham sobie stare płyty z muzyką :-) idę coś zjeść i herbatkę sobie zrobić :tak:

Justa, popatrz jaka oszczędność. Chłopak wiedział co robi i wolał wyjechać na urodzinki i poszaleć :-D:-D;-).
Pochwalisz się tortem co? Bo na pewno znając Ciebie, to zrobisz coś super :tak:. Jak będziesz odkurzała to dawaj do mnie :-D:-D. Pomożesz mi troszkę :tak: ;-).
Aleksia, konto możesz sobie przez neta doładować ewentualnie z konta bankowego.
Beata, zawsze na komputerze możesz coś obejrzeć ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej. Dziewczyny czy może mi któraś z Was doladowac konto? Wyśle pieniądze. Bo nie doczekam się na moja polska rodzinę widocznie.

Olu czujemy się zniesmaczone już tymi prośbami o doładowanie. Istnieje tyle możliwości doładowania. Czemu sama tego nie zrobisz?

Aleksia, konto możesz sobie przez neta doładować ewentualnie z konta bankowego.
Fanta podała Ci kolejną możliwość doładowania. :tak:

Do góry