reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

fanta a ile do mnie placisz za smsa?
justa to imprezka sie szykuje:tak:;-)
Nie pamiętam czy 90 czy 50 groszy :confused:. Dużo co? A tak to bym miała do Ciebie darmowe babo jak byś była w orange :-D:-D.
Justa, istnieje wiele możliwości doładowania konta, żyjemy w XXI wieku i posiadamy internet oraz konta internetowe, wszytko załatwiasz przez sms'a :-p;-)

reklama
Agusia, mój T miał w pley i co dziennie ładowałam sobie konto za 5 lub 10 zł by mieć na wieczorne smski :-D, później go na orange przekabaciłam :-D:-D:-p;-). Właśnie zmieniłam pościel, a teraz będę odkurzała, bo jakoś Justy rura do mnie nie dosięgła :-D:-D:-D;-).

a ja zaraz robie obiad a maemu musze włączyć bajki na kompie bo obiecałam
to wiesz co weź tą rura i u mnie posprzataj:-D

co do sieci to ja chyba przez 6 lat miałam orange byłam wierna ale przez ostatnie 2 lata miałam abonament i jak chcieliśmy przedłużyć umowe to cyrki były zero ulg itp więc przenieśliśmy sie do Playa i póki co spoko bo do play mam za darmo rozmowy:-D

Fanta rura mi nie sięga . :-D Edit : wyjęłaś mi to z ust. :-D:-D:rofl2:

Aguśka ja mam w play'u nrumer, a Ł. ma darmowe do play'a. To kiedy umawiamy się na pogaduszki? :-D

a ja zaraz robie obiad a maemu musze włączyć bajki na kompie bo obiecałam
to wiesz co weź tą rura i u mnie posprzataj:-D

co do sieci to ja chyba przez 6 lat miałam orange byłam wierna ale przez ostatnie 2 lata miałam abonament i jak chcieliśmy przedłużyć umowe to cyrki były zero ulg itp więc przenieśliśmy sie do Playa i póki co spoko bo do play mam za darmo rozmowy:-D

Fanta rura mi nie sięga . :-D Edit : wyjęłaś mi to z ust. :-D:-D:rofl2:

Aguśka ja mam w play'u nrumer, a Ł. ma darmowe do play'a. To kiedy umawiamy się na pogaduszki? :-D
No to załatwiłam wam darmowe gadanie do siebie :-D:-D:-D:-D;-).
Justa, no i zmuszona jestem sama odkurzać :-p, jeszcze tylko 4 pomieszczenia i koniec, puki co zdążyłam duży pokój odkurzyć i się zgrzałam :baffled:, Aguska, moja rura chyba do Ciebie też nie sięgnie :sorry2:. Już wstawiłam wodę na zupkę więc można powiedzieć, że coś robię :laugh2::laugh2::laugh2:;-), a gdzie reszta dziewczyn? Tylko my zostałyśmy :rofl2:

reklama
Witam,
użytkowniczka Aleksia123 została czasowo zbanowana.
Forum portalu babyboom.pl nie służy do ciągłych próśb o pieniądze.
Osoby o trudnej sytuacji materialnej mogą się zwrócić do redakcji portalu i po udokumentowaniu swojej sytuacji mogą założyć watek w dziale "Możesz pomóc".

Konto użytkowniczki Aleksia123 zostanie odblokowane gdy spłaci wszystkie osoby , od których pożyczała pieniądze.

Czekam na potwierdzenia od Was.

Do góry