reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Bry na wieczór...
Ja przez ten mróz to jak niedzwiadek, tylko bym jadla i spała..Szkoda, że sie nie da....
As uważaj na siebie, bo zawsze lepiej jak najdłużej w domu być.
Matura...Historia zamierzchła :-p
Stara, z historii II wojna światowa (moj konik) z pl nawet nie pamietam...Ale nauczycielka sie nachyliła, stwierdziła, żepisze nie na temat i malo na zawał nie zeszłam:rofl2::rofl2:Zdałam na 5, sprawdzała moja polonistka i była zachwycona ;-)
Rura pękła pod naszymi oknami, centralnie pod drzewem...Od rana robią..Drzewo musieli ściać a teraz kopią..

Hejka!
Zaglądam i widzę, że nie mam za dużo do nadrobienia. Normalnie pogoda mroźna ale ciśnienie przez to wcale nie jest wyższe :dry:. Najchętniej to położyła bym się spać :tak:;-)

Życzę Wam miłego wieczórku. Będę spowrotem u Was jak dojadują mi konto z polski. Nie mam transferu już:-:)-(. Buziaki kobietki.

Ola a nie myślałaś o jakiś stałym abonamencie internetowym na telefon? Te wszystkie doładowania jednorazowe są bardzo drogie i mają mało transferu do wykorzystania. :tak:
Bądź jest jeszcze opcja zamienienia GB na godziny. Np. w play jest taka opcja. Wybierasz abonament za 15 zł i masz do wykorzystania 0,5 GB lub 30 godzin . Oferta - Internet dla nowych klientów - All Inclusive | Play

Bodzinko chłopaki pewnie w oknie siedzieli. ;-)

wrublik dużo zdrówka dla dziewczynek , no i ty kochana też z racji swojego stanu oszczędzaj się. :tak:

Ael ale się uśmiałam z tej okresu płodowego u rozwielitki. :-D Wiesz czy nie wiesz? :-D To chyba dla tych co lubią zagawostki. :tak::-D

As
zamelduj się . Co tam w domowym szpitalu?

Aguśka, fanta ;-):-)

Czy u Was też taka mroźna noc? Poprzednia też taka była i Ł. postanowił dokładać do pieca w nocy.:tak: A dziś na noc poszedł i kto będzie kotłował? :eek::-D

Dziewczyny ja również lubię historie!:-) Tylko na studiach odlubilam, bo mialam ksiazki grubości 1000 stron i tylko to była współczesna historia świata. Osobno miałam historie PL,ale z gruntu tylko iście polityczną!:szok::eek:
Bodzinka - co do jedzenia to u mnie identycznie. Tylko bym jadła i jadła!:-D

Justynka u nas też zimnica jak ja sie ciesze że mam ciepełko w domu i na krótki rękawek śmigamy:tak:
Mały znowu robił cyrki ze spaniem od kilku dni jak ma iść spać to nagle przestaje być senny i zaczyna wariować:confused2: a po wielkich trudach zasypia

To i my śmigamy w krótkich. :tak:
Najgorzej jest rano, bo ktoś pierwszy musi wstać i napalić w piecu. Jest tak zimno, że z trudem wychylam nos .:sorry:

pamiętam jak kiedyś mieszkaliśmy na stancji i tam też było piecowe to jak Ł napalił to było za gorąco a później zimno jak chole...

dobra lece bo zaraz Na Wspólnej będzie może jeszcze później zajrze;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witaski!
Puki co w Szczecinie tylko -6 mam na termometrze :sorry:.
Panowie moi bawią się autkami i mam chwilkę :tak:.
O właśnie Aleskia, na ile starczy Ci takie doładowanie za 10zł? I w jakiej sieci masz? Może warto sieć zmienić?
Justa, oj biedactwo <przytulam> samotna nocka, nie fajnie. Co do dokładania do pieca, to nikomu innemu chyba nie przypadnie ta rola jak Tobie? :rolleyes2:.
Aguska, a Wy przed snem nie macie żadnego takiego rytuału? Bo u nas jest ale o tym nie tu :-D:-D.
Asienka, witaj w gronie histeryków humanistów :-D:-D:-D:rofl2::laugh2:;-). Historia współczesna jest okropna... :dry:. Najlepsza jest starożytna <kocham ją :tak::tak::tak::tak::tak::tak:> oraz okres II wojny światowej, nie lubię zaś sobieskiego i I wojny :sorry:.
Bodzinka, gratuluję 5ki :tak:. Zrobili już tę rurę pod Waszym oknem?

Do góry